Κόντης: «Δεν συνεχίζω. Ήρθα να σας αποχαιρετήσω…»

ΚΟΝΤΗΣ-ΝΑΙ

Η παρουσία του Γιάννη Κόντη στην Αθήνα και στην αίθουσα, όπου θα συνεδρίαζε η Σούπερ λίγκα δημιούργησε αρκετά σχόλια. Πολλοί απόρησαν γι αυτήν, μια και ήταν σαφής η πρόθεση της ΠΑΕ Άρης να εκπροσωπηθεί στο διοικητικό συμβούλιο από τους Θανάση Αθανασιάδη και Αντώνη Ζαμπέτα.

Οι δυο παράγοντες των κίτρινων ξεκαθάρισαν ότι αυτοί θα δώσουν το παρών στις εργασίες του συμβουλίου (το οποίο τελικά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ) καθώς και ότι δεν υπήρχε λόγος παρουσίας του εκτελεστικού διευθυντή…

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Κόντης πέρασε και χαιρέτησε ένα, ένα τα μέλη της λίγκας και απευθυνόμενος στον προεδρεύοντα Γιώργο Μποροβήλο υπογράμμισε ότι: «ήρθα να σας αποχαιρετήσω… Εξαιτίας προσωπικών λόγων και ενός οικογενειακού θέματος δεν θα συνεχίσω. Σας ευχαριστώ όλους για τη μέχρι τώρα συνεργασία…».

Από την πλευρά του ο Μποροβήλος αποχαιρέτησε τον Κόντη, αφού τον ευχαρίστησε και αυτός για τη μέχρι τώρα συνεργασία που είχαν σε επίπεδο λίγκας…

Ο Κόντης αποχώρησε από την αίθουσα, ενώ έδειχνε δυσαρεστημένος από την όλη εξέλιξη των πραγμάτων. Η σημερινή εξέλιξη δείχνει ότι βρέθηκε ακόμη πιο κοντά στην οριστική έξοδο. Απομένει να ξεκαθαρίσει το θέμα των οικονομικών εκκρεμοτήτων που υπάρχει ανάμεσα στην ΠΑΕ και στον ίδιο… Ένα θέμα, το οποίο απαιτεί λεπτούς και προσεκτικούς χειρισμούς.

To Top