ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κόντρα σε άλλον έναν… μελλοθάνατο στη μάχη της τετράδας! (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Όπως και την προηγούμενη βδομάδα, έτσι και σήμερα (17:00) ο Άρης αντιμετωπίζει στην προσπάθειά του να βγει τέταρτος έναν… μελλοθάνατο της κατηγορίας. Γι’ αυτό ακριβώς και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα δεν είναι μια απλή διαδικασία.

Οι Πατρινοί παίζουν την ζωή τους ως το φινάλε του πρωταθλήματος και πλέον δεν είναι στην φάση που διαλέγουν ματς. Τα χτυπούν όλα και ότι βγει. Αυτό τους κάνει λίγο περισσότερο επικίνδυνους, αλλά σε καμία περίπτωση ο Άρης δεν θα έχει πρόβλημα, αν παρουσιαστεί με το σωστό αγωνιστικό προφίλ.

Κίνητρο έχει ο Απόλλωνας, αλλά κίνητρο υπάρχει και για τους παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη. Χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη για να διατηρήσουν ακέραιες τις πιθανότητές τους για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης που τους στέλνει με πλεονέκτημα έδρας στην β’ φάση των πλέι οφ.

Αγωνιστικά προβλήματα από πλευράς απουσιών δεν υπάρχουν. Μπορεί μέσα στη βδομάδα ο Βλάντο Γιάνκοβιτς και ο Τζάστιν Τζάκσον να έχασαν προπονήσεις λόγω στομαχικών διαταραχών, αλλά θα παίξουν κανονικά σήμερα. Βέβαια το ρόστερ του Άρη έχει περιοριστεί πλέον, υπάρχουν μόλις τρεις ξένοι και έρχεται ένας τέταρτος, οπότε λογικά το βάρος πέφτει στους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν μυστικά ή τρικ για τον σημερινό αγώνα. Ο Άρης πρέπει να περιορίσει την δράση των περιφερειακών του Απόλλωνα. Η τριάδα Μπαρτ, Καλινόσκι και Χίκι είναι αυτοί που τραβούν επιθετικά την ομάδα της Πάτρας, μαζί με την εμπειρία του Δημήτρη Βεργίνη. Εκεί είναι το κλειδί για να έρθει η νίκη, η άμυνα των κίτρινων στην περιφέρεια και από εκεί θα γίνει και πιο εύκολο το παιχνίδι γενικότερα.

To Top