ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κόντρα στα προγνωστικά! Ο Άρης με δυο νίκες στο “ταμείο” μετά από τέσσερα “καυτά” ντέρμπι!

Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος του Άρη δεν θα μπορούσε να περιμένει ότι ο Άρης στην ολοκλήρωση του πολύ δύσκολου προγράμματος των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών, θα είχε απολογισμό δυο νικών (και δυο ηττών) κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό στο “Nick Galis Hall” και την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια.

Η παρακαταθήκη αυτή δημιουργεί μεγάλη αισιοδοξία, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, αν και ο Γιάννης Καστρίτης ανέφερε πολύ σωστά, μετά το τέλος του αγώνα με την Ένωση, ότι τώρα ξεκινά το πιο δύσκολο πρόγραμμα, με τα παιχνίδια, που η ομάδα έχει στο πλάνο να κερδίσει.

Το πρόγραμμα για τους “κίτρινους” γίνεται από δω και πέρα πιο βατό, αρχής γενομένης από το εντός έδρας παιχνίδι του προσεχούς Σαββάτου (05/11) με τον Απόλλωνα Πάτρας, αλλά πλέον θα υπάρχει η πίεση και το “πρέπει” της νίκης, απέναντι σε αντιπάλους, που δεν είναι της εμβέλειας των τεσσάρων πρώτων.

Ο προπονητής του Άρη προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες προσγειωμένους και συγκεντρωμένους και είναι βέβαιο ότι θα το επαναλάβει αρκετές φορές και στη διάρκεια της εβδομάδας, στην προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με τους Πατρινούς, όπου ο Άρης θέλει να πετύχει την τρίτη νίκη του στη Βasket League.

 

   

To Top