Κόντρα στην… λογική, “φεύγουν” διαρκείας και στο μπάσκετ!

Τα εισιτήρια διαρκείας στο μπάσκετ είναι μια αχτίδα αισιοδοξίας για την επί του πρακταίου συσπείρωση γύρω από το τμήμα των 21 τίτλων. Είναι λογικό να μην πωλούνται όπως του ποδοσφαίρου την δεδομένη χρονική περίοδο, οι άνθρωποι της ΚΑΕ όμως είναι ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα κινητικότητα.

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ξεκινούν τέλη Σεπτεμβρίου (κύπελλου) – αρχές Οκτωβρίου (πρωτάθλημα). Ο κόσμος του Άρη βάζει και αυτό το καλοκαίρι… πλάτη για να στηρίξει τα δύο τμήματα, ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

Είναι φυσιολογικό αυτές τις μέρες η πλειοψηφία του κόσμου να έχει στραμμένη την προσοχή της στο ποδόσφαιρο, γιατί και τα προβλήματα είναι μεγαλύτερα και υπάρχει… δράση αφού ξεκινάει αύριο η προετοιμασία. Οι άνθρωποι της ΚΑΕ πάντως είναι ικανοποιημένοι από την πώληση των διαρκείας και σχεδιάζουν να προχωρήσουν σε μια δεύτερη διαφημιστική καμπάνια σε περίπου 3-4 βδομάδες, όταν θα έχουν να παρουσιάσουν και πιο… χειροπιαστά πράγματα στον κόσμο.

Μέχρι τώρα γράφονται και ακούγονται ειδήσεις για διακανονισμούς, οφειλές, λύσεις συμβολαίων. Θα έρθει και η ώρα των μεταγραφών και εκεί θα ποντάρει η διοίκηση διαφημιστικά για να προωθήσει τα διαρκείας της.

 

To Top