ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόντρα στο… ρεύμα! Κρατάει σταθερό το αγωνιστικό μπάτζετ ο Καρυπίδης και η σκέψη για ακόμα μία υπέρβαση

Κόντρα στο… ρεύμα της εποχής με τις μεγάλες απώλειες εσόδων για όλες τις ομάδες λόγω του κορωνοϊού και της ποδοσφαιρικής καραντίνας, ο Θόδωρος Καρυπίδης αποφάσισε να μην ρίξει το αγωνιστικό μπάτζετ του Άρη.

Παρά τις πληροφορίες στην μετά-καραντίνας περίοδο και τις αρχικές εκτιμήσεις των ανθρώπων του Άρη, ο επικεφαλής της ομάδας αποφάσισε, όπως διεμήνυσε χθες στον Άγγελο Χαριστέα, να διατηρήσει τουλάχιστον στα ίδια επίπεδα το μπάτζετ για το νέο ρόστερ.

Από μόνη της αυτή η είδηση αποτελεί μια υπέρβαση για τον ίδιο τον Καρυπίδη, ο οποίος είδε το «Κλεάνθης Βικελίδης» να μένει… κλειστόν λόγω κορωνοϊού στην πλειοψηφία των πιο εμπορικών αγώνων της σεζόν: πέντε στα πλέι οφ με τουλάχιστον τέσσερα δυνατά ντέρμπι και τον κρίσιμο ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, όπου το γήπεδο θα ήταν γεμάτο, άρα και το οικονομικό κέρδος για την ΠΑΕ μεγάλο και όπως είχε υπολογιστεί.

Συν τοις άλλοις παραμένει αβέβαιο το πότε θα επιτραπεί ξανά ο κόσμος στα γήπεδα και αν γίνει αυτό ποιο θα είναι το ποσοστό των φιλάθλων που θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια. Κάτι που μπορεί να προκαλέσει νέες οικονομικές απώλειες και πόσο μάλλον στον Άρη που στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στον κόσμο του. Παράλληλα ο Καρυπίδης έχει βάλει ήδη βαθιά το χέρι στην τσέπη τις τελευταίες ημέρες προκειμένου να “τελειώσει” το ban, δίνοντας ένα ποσό που υπολογίζεται μεγαλύτερο του 1.000.000 ευρώ!

Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» επεφύλασσε και μια έκπληξη, καθώς τόνισε πως είναι διατεθειμένος να προχωρήσει ακόμα σε μια οικονομική υπέρβαση για έναν ή δύο παίκτες, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο και αφορά μια ξεχωριστή περίπτωση παίκτη. Το ίδιο είχε πράξει εξάλλου την περασμένη σεζόν, όταν με δική του πρωτοβουλία και με τη συναίνεση του προπονητή της ομάδας, είχε ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Μπράουν Ιντέγε με ένα ποσό που ξεπερνούσε ετησίως τα 500.000 ευρώ.

To Top