ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γενική συνέλευση με ιατρικό πρωτόκολλο, μάσκες και γάντια!

Τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα θα τηρηθούν στη γενική συνέλευση του ΑΣ Άρης στο Παλέ που θα γίνει σήμερα στις 20:00.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοινώνει τα υγειονομικά μέτρα που θα ισχύσουν και θα τηρηθούν πιστά στη γενική συνέλευση, η οποία θα λάβει χώρα την Τετάρτη 22/07, στις 20:00 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

1) Θα υπάρχει μόνο μία είσοδος – έξοδος για την προσέλευση και την αποχώρηση των μελών. Αυτή θα είναι η κεντρική είσοδος του Αλεξανδρείου Μελάθρου.

2) Κατά την είσοδο στο χώρο της συνέλευσης, θα πραγματοποιείται θερμομέτρηση στα μέλη του Ερασιτέχνη.

3) Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και γαντιών κατά τη διάρκεια της συνέλευσης.

4) Σύμφωνα με τις επιταγές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, θα υπάρχει κατάλογος εισερχομένων – εξερχομένων. Τα μέλη θα συμπληρώνουν τη φόρμα με τα στοιχεία τους κατά την είσοδό τους στο χώρο της συνέλευσης και θα γράφουν την ώρα της εξόδου κατά την αποχώρησή τους.

5) Θα τηρηθεί πιστά η οδηγία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την απόσταση των παρευρισκομένων. Θα κάθεται ένα άτομο ανά τρία τετραγωνικά μέτρα, κάτι που σημαίνει ότι μεταξύ δύο καθήμενων θα υπάρχει απόσταση 1.7 μέτρων μπρος – πίσω & δεξιά – αριστερά. Στις κερκίδες θα υπάρχουν ειδικές ενδείξεις για τα καθίσματα στα οποία θα μπορούν να κάθονται τα μέλη και ποια απ’ αυτά θα είναι κενά.

Η είσοδος θα ανοίξει στις 18:30. Παρακαλούνται τα μέλη του Α.Σ. να προσέλθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός λίγο πριν από την έναρξη της γενικής συνέλευσης».

To Top