ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Θετική ανταπόκριση από τον κόσμο του Άρη, σε αναμονή για τα διαρκείας!

Θετική ήταν η ανταπόκριση από τον κόσμο του Άρη μετά την είδηση για την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2020-21!

Η ΠΑΕ Άρης αποφάσισε μέσα στην ερχόμενη βδομάδα να κυκλοφορήσει τα εισιτήρια διαρκείας αφουγκραζόμενη την δύσκολη συγκυρία, την απώλεια σημαντικών εσόδων από τα κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια, τον… μονόδρομο για να προχωρήσει η ομάδα, αλλά και τα “θέλω” του φίλαθλου του κόσμου που ρωτάει, ζητάει, προτρέπει τον σύλλογο να βγουν στον αέρα από τώρα.

Όπως σημειώνεται στην Αλκμήνης, αρχικά θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια που θα αφορούν το 50% της χωρητικότητας του Κλεάνθης Βικελίδης, με δεδομένη την αβεβαιότητα για το ακριβές καθεστώς που θα επικρατήσει λόγω της πανδημίας. Για το αν δηλαδή θα επιτραπούν φίλαθλοι και πόσοι.

Εκείνο πάντως που φάνηκε με το… καλημέρα είναι ότι η πρωτοβουλία αυτή είχε θετικό αντίκτυπο στους φιλάθλους, οι οποίοι αναμένεται να στηρίξουν την προσπάθεια. Υπενθυμίζεται ότι η νέα σεζόν θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου, ενώ το πρώτο παιχνίδι στο Europa League είναι στις 17 Σεπτεμβρίου.

To Top