ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκάθαρο μήνυμα Καρυπίδη-Χαριστέα! Στόχος καλύτερος Άρης στο γήπεδο, χωρίς τα λάθη του “χθες”

Η συνάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Άγγελο Χαριστέα ξεκαθάρισε σε θεωρητικό επίπεδο το τοπίο για τον Άρη της σεζόν 2020-21. Ο στόχος με βάση όλα όσα ειπώθηκαν στο τραπέζι είναι ένας και σαφής: ένας καλύτερος Άρης στο γήπεδο, πιο ουσιαστικός και θεαματικός, χωρίς τα λάθη του “χθες” που πήγαν την ομάδα πίσω…

Πάντα με απαραίτητη την προϋπόθεση της άρσης του ban, ο Άρης καταγράφει συγκεκριμένα δεδομένα, έχοντας “αντίπαλο” και τον χρόνο.

Αυτά αναφέρονται στην δημιουργία μιας ομάδας που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο, με σημαντικό ότι το μπάτζετ θα μείνει στα περσινά επίπεδα, παρά τις σημαντικές απώλειες και την αβεβαιότητα για το πότε και πώς θα επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο.

Όπως σημειώθηκε και χθες, ο Άρης θα βαδίσει οικονομικά με το “ίδιο πάπλωμα”, μπορεί να γίνουν υπερβάσεις σε μια-δυο περιπτώσεις εάν αξίζουν τον κόπο και κυρίως υπογραμμίστηκε η ανάγκη να περάσουν από… κόσκινο όσοι ποδοσφαιριστές είναι στο μεταγραφικό κάδρο. Ο Άρης θέλει φιλόδοξους παίκτες και  Καρυπίδης και Χαριστέας συμφώνησαν πως θα πρέπει να γίνουν ιδιαίτερα προσεκτικές επιλογές και σε ότι αφορά στους χαρακτήρες, ώστε να αποφευχθούν πολύ γνωστές και κραυγαλέες περιπτώσεις…

Είναι σημαντικό επίσης, να τονιστεί ότι ο Χαριστέας υπογράμμισε τη βεβαιότητα στον Καρυπίδη πως εφόσον ολοκληρωθούν οι μεταγραφές που θέλουν οι κίτρινοι, η ομάδα που θα δημιουργηθεί τη νέα σεζόν θα είναι καλύτερη από αυτή που παρουσιάστηκε φέτος στον αγωνιστικό χώρο.

Όλα αυτά απομένει να γίνουν πράξη από την στιγμή που όπως τονίστηκε και στο χθεσινό ραντεβού, οι στόχοι έχουν “κλειδώσει” και ο Άρης περνάει στην “επόμενη μέρα” των τελικών συζητήσεων.

To Top