ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόρμπος: “Σημαντικό ότι ο Άρης έχει γεμάτο γήπεδο πάντα, ο Ντουρμισάι θα βοηθήσει πολύ”

Ο παίκτης του Πανιωνίου και πρώην πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Παναγιώτης Κόρμπος, μίλησε με αφορμή τα όσα έγιναν την Κυριακή στο Κλεάνθης Βικελίδης και όχι μόνο…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά για την ενέργεια του μετά το τέλος του αγώνα στο Άρης-Πανιώνιος να τιμήσει αυτούς που έφυγαν νωρίς:

Αυτό που έχει σημασία είναι αυτό που λέω και στα παιδιά μου, ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα μέσο ψυχαγωγίας ότι γίνεται είναι 90 λεπτά και μέσα στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο πρέπει να το βλέπουμε ως χαρά και όχι ως ένα μέσο να αποκτήσουμε αντιπαλότητα.

Ενενήντα λεπτά οι οπαδοί μπορούν να φωνάζουν, από εκεί και πέρα όταν λήγει το παιχνίδι στην ίδια κοινωνία ζούμε, τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζουμε.

Οπότε πρέπει όλοι να αλλάξουμε -με πρώτο εμένα- και να βλέπουμε το ποδόσφαιρο ως μέσο ψυχαγωγίας.

Για το ότι κοιτάμε πρώτα προβλήματα του διπλανού μας και όχι τα δικά μας:

Το κάνουμε αυτό σε όλα τα θέματα. Και εγώ λέω στο γιο μου για τα διαβάσματα και το σχολείο και εγώ όταν ήμουν στην ηλικία του έκανα… άλλα.

Πρέπει να κοιτάμε την καμπούρα μας και όχι την καμπούρα του άλλου, έτσι θα βελτιωθούμε.

Για το πως σκέφτηκε να κάνει την συγκεκριμένη ενέργεια:

Είχα την τιμή να γνωρίσω την Ρενάτα από κοντά. Ο πατέρας μου με έχει μάθει να σέβομαι και να τιμάω και εγώ. Είχαμε παίξει όταν είχε προκύψει το θέμα στον ΟΦΗ και τον Άρη. Και οι δύο ομάδες είχαν πανό για την Ρενάτα.

Δεν θα μπορούσα λοιπόν να κάνω κάτι διαφορετικό. Δεν ήταν κάτι που είχα σκεφτεί, μου βγήκε αυθόρμητα.

Για τα καλά λόγια προς το πρόσωπο του:

Είναι το σημαντικότερο πράγμα. Μπήκα στο ποδόσφαιρο περαστικός, όπως μπήκα θα φύγω. Θέλω πιο πολύ να με θυμούνται για τον χαρακτήρα μου παρά για το αν ήμουν καλό χαφ. Θέλω να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους οπαδούς του Άρη, αλλά το μεγάλο μπράβο είναι στην Ρενάτα που μπόρεσε να ενώσει οπαδούς διαφορετικών ομάδων.

Πιστεύω ότι αν κρατάμε συνέχεια τα θετικά μπορούμε να χτίσουμε ωραία πράγματα για το ποδόσφαιρο.

Για το ότι πρέπει όλοι στο ποδόσφαιρο να προσπαθήσουν για να υπάρξει μια καλύτερη κατάσταση:

Το δικό μου μήνυμα είναι ότι το ποδόσφαιρο είναι μια αλυσίδα. Όλοι οι κρίκοι ενώνουν ο ένας των άλλων, ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές, ιδιοκτήτες, αρχές. Είναι όλα μια αλυσίδα, θα πρέπει όλοι να δουλεύουν για το καλό του ποδοσφαίρου.

Για το Άρης-Πανιώνιος:

Ξέραμε από την αρχή ότι ήταν δύσκολο. Πάντα στην έδρα του Άρη είναι δύσκολο. Είχαμε και κάποιες ατυχίες την ημέρα του αγώνα. Βέβαια αυτά δεν είναι δικαιολογίες. Μας πίεσε ο Άρης, δεχθήκαμε δύο γκολ από δικές μας αδράνειες και κοιτάμε την συνέχεια.

Για τα όσα γίνονται με την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης:

Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να μείνουν έξω από όλα αυτά. Το κομμάτι μας είναι στις τέσσερις γραμμές. Όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν άλλοι για να τα δούνε και να τα λύνουν. Εμείς πρέπει να κοιτάμε την δουλειά μας, ούτε να κάνουμε τον δικηγόρο ούτε τίποτα.

Για τον Άρη:

Με όλες τις δυσκολίες που έχει περάσει έχει καταφέρει να είναι στην πεντάδα, να έχει γεμάτο το γήπεδο και αυτό νομίζω ότι είναι το πιο σημαντικό στοίχημα που έχουν κερδίσει οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Για τον Ντουρμισάι που είχε συμπαίκτη στον Πανιώνιο:

Είναι εξαιρετικό παιδί, εξαιρετικός χαρακτήρας και έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει με την δουλειά του και την αξία του. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ τον Άρη, αλλά και ο Άρης θα βοηθήσει εκείνον.

Δουλεύει πάρα πολύ, είναι “εγωιστής” και θα πετύχει.

Τώρα πρέπει να μάθουν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές πως παίζει ο Φιόριν, να μάθει ο Φιόριν πως παίζουν οι συμπαίκτες του. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο.

Για τον Σιώπη:

Για τον Μανώλη τα είχα πει. Ότι θα δεθεί και με τον κόσμο και με την ομάδα, το ίδιο πράγμα θα συμβεί και με τον Φιόριν.

To Top