Κόρμπος: “Τα δυο γρήγορα γκολ του Άρη έπαιξαν ρόλο”

Απογοητευμένος με την εικόνα που παρουσιάζει ο Λεβαδειακός το τελευταίο διάστημα εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Κόρμπος με δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού.

«Σε μία ήττα φταίμε όλοι οι ποδοσφαιριστές. Μένουν πέντε αγωνιστικές, πρέπει να βάλουμε τον εγωισμό μας και να αφήσουμε τα λόγια, να δουλέψουμε σκληρά αφού το να τρώμε 8 γκολ σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια δεν είναι ότι το καλύτερο. Πρέπει να κοιτάξουμε να το διορθώσουμε. Πιστεύω ότι σήμερα δεν μπήκαμε στο γήπεδο, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και δεχτήκαμε ένα βαρύ σκορ», δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Κόρμπος.

Για το εάν επηρεάστηκαν από το γρήγορο γκολ του Άρη: «Σίγουρα όταν τρως το πρώτο γκολ στο πρώτο λεπτό και το δεύτερο στο 46′ δεν είναι ότι καλύτερο. Το κακό για εμάς είναι ότι στα τελευταία παιχνίδια δεν δημιουργούμε πολλές φάσεις και πρέπει να το διορθώσουμε».

Για το κακό πρόσωπο που παρουσιάζει ο Λεβαδειακός τον τελευταίο καιρό: «Δεν έχουμε καμία σχέση με την ομάδα που ήμασταν στον πρώτο γύρο. Δυσκολευόμαστε πολύ να φτάσουμε στην αντίπαλη περιοχή και δυστυχώς στα τελευταία ματς ο αντίπαλος φτάνει πολύ πιο εύκολα στη δική μας περιοχή. Δεν ξέρω τι φταίει αφού τα ίδια πράγματα κάνουμε στην προπόνηση και ακολουθούμε   ότι μας λέει ο προπονητής. Πιστεύω ότι μετά το σερί νικών που είχαμε κάνει ξεφύγαμε όλοι και «καβαλήσαμε το καλάμι» και δυστυχώς όταν τα μυαλά σου παίρνουν αέρα αυτά παθαίνεις. Πρέπει να έχεις το κεφάλι χαμηλά σε όλο το πρωτάθλημα γιατί ότι πετύχαμε στον πρώτο γύρο το έχουμε γκρεμίσει. Πρέπει να το διορθώσουμε άμεσα γιατί δεν έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή μας και ούτε είμαστε χαλαροί. Δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα. Πρέπει να βάλουμε τον ποδοσφαιρικό εγωισμό μας γιατί στο τέλος μπορεί να χτυπάμε το κεφάλι μας».

To Top