ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κόρχουτ: “Η τέλεια ευκαιρία για μένα ο Άρης, ήρθε την κατάλληλη στιγμή”

Ο Μιχάι Κόρχουτ βρίσκεται στην πατρίδα του την Ουγγαρία για τις υποχρεώσεις με την Εθνική του ομάδα και παραχώρησε συνέντευξη για την παρουσία του στον Άρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

“Νιώθω υπέροχα. Βρήκα γρήγορα σπίτι και στη συνέχεια ήρθε η γυναίκα μου, κάνοντας τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα. Αισθάνομαι λες και μένω εδώ μισό χρόνο ήδη.Η πόλη είναι όμορφη αλλά εμείς μένουμε λίγο πιο έξω, όπου όλα είναι πιο ήσυχα. Το ιδανικό μέρος για να ηρεμήσεις μετά τα παιχνίδια και τις προπονήσεις”, είπε αρχικά ο Ούγγρος.

Για την απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα: “Ο Άρης ήρθε την κατάλληλη στιγμή για μένα. Ένιωθα ότι χρειαζόμουν μία καινούργια πρόκληση μετά από 2,5 χρόνια και ο Άρης ήταν η τέλεια ευκαιρία. Το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος είναι μεγαλύτερο από αυτό του Ισραήλ. Ένιωσα ότι εδώ μπορώ να εξελιχθώ”.

Για το αν νιώθει πως είναι σε καλή κατάσταση: “Το στυλ ποδοσφαίρου της ομάδας είναι το επιθετικό ποδόσφαιρο. Η δική μου δουλειά είναι στην άμυνα αλλά ο προπονητής με έχει χρησιμοποιήσει δύο φορές στην επίθεση. Μία θέση που ήταν άγνωστη για μένα”.

Για το δοκάρι που είχε με την ΑΕΚ: “Ηταν τρομερό σουτ. Δεν έχω ξαναβρεί τόσο καλά τη μπάλα. Σπάνια σουτάρω από τέτοια απόσταση. Είπα στα παιδιά εδώ, ότι αν έμπαινε θα ζητούσα κατευθείαν αλλαγή (σ.σ. γέλια)”.

Για τον στόχο του Άρη: “Η ομάδα τα πάει καλά μέχρι στιγμής. Χάσαμε από τον Ολυμπιακό μετά από έξι ματς χωρίς ήττα. Ο στόχος είναι να προκριθούμε στα προκριματικά του Europa League, κάτι που μπορεί να γίνει μέσω της 3ης ή της 4ης θέσης. Μπορούμε επίσης και ως πέμπτοι, αρκεί να πάρει το Κύπελλο μία ομάδα που έχει εξασφαλίσει ήδη την έξοδό της στην Ευρώπη”.

To Top