ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έργα υποδομής, τουρνικέ και παιδική κερκίδα στο Κλεάνθης Βικελίδης!

Με την επικύρωση, το σφράγισμα του Ευρωπαϊκού εισιτήριου, όλος ο Άρης καλείται να “σηκώσει” μανίκια. Η προ των πυλών έξοδος στην Ευρώπη, επιβάλλει μια σειρά σημαντικών βελτιώσεων-δράσεων στο Κλεάνθης Βικελίδης (αλλά και στο αθλητικό κέντρο του Νέου Ρυσίου).

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η αρχή έγινε με την επιστροφή της ομάδας στην Σούπερ λίγκα, έγιναν σημαντικά τα βήματα, αλλά δεν αρκούν, με την προοπτική της εξόδου στην Ευρώπη. Ένα… Ευρωπαϊκό λίφτινγκ τόσο στην έδρα της ομάδας, όσο και στο προπονητικό κέντρο είναι βασική προτεραιότητα, την επόμενη μέρα της ολοκλήρωσης της αγωνιστικής περιόδου.

Τόσο γιατί οι προδιαγραφές της ΟΥΕΦΑ είναι απαιτητικές και επιβάλλουν πολλά “γενναία” έργα (αυτή την στιγμή εκτός από τον αγωνιστικό χώρο, υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα), όσο και οι αυξημένες πλέον υποχρεώσεις-απαιτήσεις της ομάδας χρειάζονται ένα προπονητικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών.

Σύμφωνα με πλάνα που υπάρχουν ήδη την “επόμενη μέρα” της λήξης της αγωνιστικής περιόδου, αναμένεται να δρομολογηθούν έργα που θα μετατρέψουν το Χαριλάου σε μια λειτουργική και προσβάσιμη Ευρωπαϊκή έδρα.

Στις άμεσες προτεραιότητες είναι η τοποθέτηση τουλάχιστον 12 νέων τουρνικέ, η βελτίωση των αποδυτηρίων, των χώρων υγιεινής, νέων δημοσιογραφικών θεωρείων, η εξασφάλιση χώρων πάρκινγκ και ότι έχει να κάνει με έργα υποδομής που θα πληρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, αλλά και θα εξυπηρετούν τις ανάγκες των φιλάθλων του Άρη.

Στο τραπέζι, ανάμεσα στ’ άλλα, έχει πέσει και η ιδέα παιδικής κερκίδας σε κομμάτι της Θύρας 2 (χωρητικότητας περίπου 700 θέσεων), προκειμένου να υπάρξει το τερπνόν, μετά του ωφελίμου: επιβράβευση των γονέων που προμηθεύονται διαρκείας, έχοντας μικρά παιδιά, αλλά παράλληλα και η… γαλούχηση νέων φιλάθλων της ομάδας.

Άλλωστε, η εικόνα της Δευτέρας, με τα εκατοντάδες παιδιά να γεμίζουν και να… ομορφαίνουν το γήπεδο, δεν πέρασε από κανέναν απαρατήρητη.

Σίγουρα πρόκειται για “θέλω” ιδιαίτερα σημαντικά, που το κόστος μετριέται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, όμως, η υλοποίησή τους κρίνεται επιβεβλημένη για την ανάπτυξη του Άρη.

To Top