ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόρχουτ στην Ουγγαρία: “Ο κόσμος του Άρη με σταματούσε στο δρόμο και αντέγραφε τον πανηγυρισμό μου”

Συνέντευξη σε ΜΜΕ της πατρίδας του παραχώρησε ο Μιχάι Κόρχουτ, που μίλησε τόσο για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΟΦΗ και τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό του, όσο και για την πρώτη του ομάδα, την Ντεμπρετσένι που κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Αρχικά, ο Ούγγρος μπακ του Άρη, μίλησε στο rangado.24.hu (ραδιόφωνο της Ουγγαρίας), για το γκολ του κόντρα στον ΟΦΗ.

“Πέτυχα ένα γκολ την περσινή σεζόν. Εχω ένα ακόμα φέτος και ελπίζω να μην είναι σαν τα γενέθλια, δηλαδή να συμβαίνει μία φορά τον χρόνο! Όταν κυκλοφόρησα στην πόλη, ο κόσμος με σταματούσε και προσπαθούσε να μιμηθεί τον πανηγυρισμό μου, άρα τους άρεσε πολύ και αυτούς. Είμαι χαρούμενος που μπορέσαμε και ξεκινήσαμε με νίκη 3-1, ήταν μία καλή αρχή, μετά από κάποια άσχημα αποτελέσματα”.

Εν συνεχεία, ο Μαγυάρος αμυντικός μίλησε και για την Ντεμπρετσένι, ομάδα με την οποία ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα και η οποία κινδυνεύει στην Ουγγαρία με υποβιβασμό.

“Θα ήταν άσχημο να υποβιβαστεί η Ντεμπρετσένι γιατί ξεκίνησα την καριέρα μου παίζοντας εκεί. Έζησα πολλές επιτυχίες και θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο γι αυτό και ίσως στο μέλλον να παίξω ξανά εκεί. Δεν θέλω να υποβιβαστεί γιατί θα ήταν άσχημο όχι μόνο γι αυτούς και τον κόσμο, αλλά ακόμα και για εμάς τους πρώην παίκτες της. Οπότε στέλνω την θετική μου ενέργεια, αλλά νομίζω πως θα τα καταφέρει”.

 

To Top