Κόσμος και ομάδα έγιναν ένα στο πάρτι του SUPER 3 προς τιμήν του “Αυτοκράτορα”! (PRESSARIS photos)

Το πάρτι του SUPER 3 Φλώρινας προς τιμήν του “Αυτοκράτορα” φανέρωσε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι κόσμος και ομάδα είναι ένα! Στον σύνδεσμο του Άρη βρίσκονται δεκάδες οπαδοί των κίτρινων και πριν από λίγη ώρα η ακριτική πόλη πήρε… φωτιά όταν εμφανίστηκε σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ! Το PRESSARIS είναι στη Φλώρινα και σας μεταφέρει το κλίμα της γιορτής!

Εδώ και ώρα είχαν συγκεντρωθεί οπαδοί του Άρη, μέλη του SUPER 3 Φλώρινας στα γραφεία του συνδέσμου για τις προετοιμασίες. Το… μενού έχει μπάρμπεκιου, μπίρες και φυσικά συνθήματα. Λίγο μετά τις 8 το βράδυ έκανε την εμφάνισή της σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ και γνώρισε την αποθέωση, ενώ όπως ήταν λογικό οι οπαδοί μέσα από τα συνθήματά τους ζήτησαν πρόκριση στο κύπελλο μέσα στην Πυλαία επί του ΠΑΟΚ.

“Σας ευχαριστούμε πολύ όλους! Για φιλοξενία και την αγάπη που μας δείχνετε. Τα παιδιά κάνουν πολύ σκληρή δουλειά για να σας ικανοποιήσουν”, είπε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Αγγέλου απευθυνόμενος στους οπαδούς του Άρη.

Ο μάνατζερ του Άρη Βασίλης Βουρτζούμης μοίρασε καπελάκια της ομάδας στα μικρά παιδιά που βρίσκονται εκεί. Εξαιρετικό το κλίμα στην γιορτή, που μόλις ξεκίνησε!

Ο αρχηγός του Άρη, Αντώνης Ασημακόπουλος χάρισε στον σύνδεσμο μια δική του φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών και ζήτησε την στήριξη στην ομάδα με κάθε τρόπο. “Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα! Είναι χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ και θέλω να πω ότι δουλεύουμε όλοι πολύ σκληρά για να αντεπεξέλθουμε των προσδοκιών σας. Θέλουμε τη δική σας στήριξη μέσα στη χρονιά, να γεμίσετε το Παλέ και να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που μόνο εσείς μπορείτε”, είπε μεταξύ άλλων ο αρχηγός των κίτρινων.

Πριν από λίγη ώρα η ομάδα αποχώρησε από τον σύνδεσμο, γιατί ούτως ή άλλως βρίσκεται εν μέσω προετοιμασίας και αύριο το εγερτήριο είναι… στρατιωτικό. Το πάρτι των οπαδών συνεχίζεται κανονικά!

To Top