Φουρλίγκας: «Δείξαμε ότι υπάρχει σύμπνοια…»

Για τα χθεσινά εγκαίνια του περιπτέρου του Άρη στη Δ.Ε.Θ., για την παρουσία παλαίμαχων παικτών, οι οποίοι αγαπήθηκαν από τον κόσμο, αλλά και για την πρόσληψη του Ζόραν Μιλίνκοβιτς μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΚΜΑ, Βασίλης Φουρλίγκας.

Για τα εγκαίνια του περιπτέρου του Άρη δήλωσε στα «Αθλητικά Νέα 98.7»:

«Νομίζω ότι χθες ήταν μια πολύ ωραία ημέρα στη Δ.Ε.Θ.. Δείξαμε ότι υπάρχει σύμπνοια μεταξύ όλων των τμημάτων της ομάδας. Ήταν μια καλή διοργάνωση. Ο δήμαρχος απέδειξε πόσο αγνά Αρειανά συναισθήματα έχει. Κάναμε μια αρκετά καλή δουλειά και ο κόσμος χάρηκε λίγο μετά τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας ποδοσφαίρου. Τα μηνύματα που πήραμε ήταν θετικά. Ήρθε πολύς κόσμος όλων των ηλικιών που επισκέφτηκε το περίπτερο και αγόρασε αναμνηστικά. Βοηθήσαμε και όλα τα τμήματα με τα διαρκείας. Δώσαμε μια καλή εικόνα σαν ενιαίος Άρης και σαν ΚΜΑ».

Για την παρουσία του κόσμου:

«Ήταν αρκετός κόσμος χθες, αλλά και γενικά η επισκεψιμότητα ήταν πολύ μεγάλη, ακόμη και την πρώτη ημέρα που ήταν όλη η πόλη κλειστή. Ήρθαν περίπου 1000 άτομα και ήταν επιτυχία. Πρέπει να ξέρετε ότι υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που μας βοήθησαν με τη μορφή χορηγίας και πρέπει να τους ευχαριστήσουμε. Δεν υπήρξαν έξοδα από τα ταμεία της ΚΜΑ».

Για το ότι έδωσε το παρών και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κύριος Μπουτάρης:

«Ο Δήμαρχος έδειξε συγκινημένος. Του άρεσε πολύ το περίπτερο. Στάθηκε πολύ στις ρετρό φωτογραφίες και στα τρόπαια, συγκινήθηκε από το βίντεο. Κλείσαμε ένα ραντεβού για αργότερα, για τα 100 χρόνια του συλλόγου που θα εορταστούν τον επόμενο χρόνο. Γενικώς έδειξε την αγάπη του για τον Άρη, δεν το κρύβει και έχουν αποκατασταθεί πλήρως οι σχέσεις. Το μέλημα μας είναι ξαναφέρουμε κάποια άτομα κοντά στο σύλλογο. Σε αυτόν τον Άρη, χρειάζονται όλοι».

Για την παρουσία του Αλέκου Αλεξιάδη:

«Και ο Αλέκος Αλεξιάδης αποτέλεσε πόλο έλξης. Του δώσαμε μια εικόνα από ένα παιχνίδι, που έπαιζε απέναντι στον Ολυμπιακό με σκισμένη φανέλα. Έδειχνε φανερά συγκινημένος. Έδωσε την αναμνηστική πλακέτα στον Δήμαρχο και αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Ήταν και άλλοι παλαίμαχοι παρόντες και θέλω να τους ευχαριστήσω. Πάντα, θα υπάρχουν σημεία που θα δεχόμαστε κριτική. Εδώ θα είμαστε και θα τους ακούμε».

Για το αν επίκειται βράβευση της ομάδας του 1970:

«Θα το θέλαμε πολύ, αλλά μάλλον δεν είναι εφικτό. Κάποιοι από τους παλιούς παίκτες δε μπορούν να παραβρεθούν, καθώς βρίσκονται αλλού, εκτός πόλης. Δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Τις επόμενες ημέρες θα διοργανωθούν άλλα event».

Για το τι ισχύει με την ΑΜΚ:

«Ισχύει κανονικά, θα το δει και ο κόσμος όταν δημοσιευτεί από τη ΦΕΚ ότι η ημερομηνία είναι αυτή που είχαμε εξαγγείλει από την αρχή. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Η ΑΜΚ τρέχει κανονικά, αφού λύθηκαν κάποια καθαρά διαδικαστικά θέματα».

Για την πρόσληψη του Ζόραν Μιλίνκοβιτς:

«Όταν συναντηθήκαμε με τον πρόεδρο, συζητήσαμε κυρίως το θέμα του προπονητή. Η ομάδα έπρεπε να προχωρήσει στην πρόσληψη κάποιου τεχνικού το συντομότερο δυνατόν. Είπαμε στον πρόεδρο ότι θέλουμε έναν προπονητή αντάξιο του ονόματος του Άρη και νομίζω ότι προς αυτήν την κατεύθυνση κινήθηκε. Θεωρώ ότι είναι καταξιωμένος προπονητής στη χώρα και ήρθε πιο εύκολα από όσο θα περιμέναμε. Σίγουρα, μίλησε και με τους Λόντσαρ, Μπάγεβιτς κ.α.».

Για το πού αποδίδει το κακό ξεκίνημα της ομάδας:

«Δεν θα ήθελα ν΄ αναφερθώ στα αγωνιστικά. Είναι εύκολο να ρίξουμε ευθύνες. Έχω τη δική μου άποψη, την έχω πει στον πρόεδρο. Πρέπει η ομάδα να ανέβει, να πάρει νίκες και να μην περάσουμε και φέτος τα ίδια».

To Top