Κόσμος «πήγε κι ήρθε», σιγουριά στην Αλκμήνης: «Ο φάκελος θα είναι πλήρης»!

Η σημερινή μέρα έφερε πιο κοντά την οριστική λύση στο θέμα της αδειοδότησης για τον κιτρινόμαυρο σύλλογο. Από τα γραφεία της ΠΑΕ Άρης πέρασαν και οι τελευταίοι ποδοσφαιριστές, οι περισσότερες, σχεδόν όλες, των υπογραφών έχουν συγκεντρωθεί και στην Αλκμήνης εξέφραζαν μέχρι πριν από λίγη ώρα τη σιγουριά τους ότι: «ο φάκελος θα είναι πλήρης και φέτος»!

Οι ποδοσφαιριστές πέρασαν ανά γκρουπ τις τελευταίες μέρες από τα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να υπογράψουν τα σχετικά έγγραφα των διακανονισμών, τα οποία είναι απαραίτητο να συμπεριληφθούν στον φάκελο για την αδειοδότηση. 

Σήμερα πολύς κόσμος «πήγε κι ήρθε»… Συγκεντρώθηκαν στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι υπογραφές. Παράλληλα, ολοκληρώθηκαν οι… «αποστολές» στο εξωτερικό. Π.χ. ο Αγαπητός Αμπελάς βρέθηκε στην Ισπανία προκειμένου να πάρει τις υπογραφές από τους συνεργάτες του Κούπερ, του Οριόλ και άλλων πρώην παικτών του Άρη, μετά τις προφορικές συμφωνίες, που υπήρχαν.

Ο Άρης, όπως εκφράζεται, πλέον, από τους παράγοντες των κίτρινων, έχει σχεδόν ολοκληρώσει τον φάκελό του κι απομένει αύριο και ως την Τρίτη να έχουν στα χέρια τους, όλα τα απαιτούμενα έγγραφα, ώστε να καταθέσουν πλήρη τον φάκελο στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Αύριο 31 Μαρτίου είναι η τελευταία ημέρα που μπορεί να επιτευχθεί διακανονισμός με τους παίκτες (πρώην και νυν) και να υπογραφούν τα απαιτούμενα έγγραφα.  Στις 4 Απριλίου θα πρέπει να καταθέσουν οι ομάδες τους φακέλους τους. Αυτές είναι ξεκάθαρα οι ημερομηνίες.

«Ο φάκελος που θα κατατεθεί θα είναι πλήρης, ο Άρης δεν θα έχει κανένα πρόβλημα και φέτος, όπως δεν είχε και πέρσι και τα τελευταία χρόνια» είχε πει την Πέμπτη ο Γιάννης Κόντης μιλώντας στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης. Τα ίδια λόγια επαναλαμβάνονται και σήμερα από τα χείλη των παραγόντων που συμμετέχουν στη διαδικασία αυτή. Μια δύσκολη και ζωτικής σημασίας διαδικασία.

Κανείς δεν μπορεί να κάνει παιχνίδια σε ένα τόσο σοβαρό θέμα. Απομένει τώρα να ανακοινωθεί και επίσημα το αίσιο τέλος της υπόθεσης, προκειμένου η ηρεμία και η ανακούφιση να πάρoυν τη θέση της αγωνίας στις τάξεις των φιλάθλων.

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top