Πρόεδρος ο Ταμπάκος αντί του Σιγάλα

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής στους κρίκους, Δημοσθένης Ταμπάκος, θα είναι ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, αντί του Γιώργου Σιγάλα που μετά τις αρχαιρεσίες εκλογής του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ανακοίνωσε τα μέλη του. 

Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο «αργυρός» και «χάλκινος» Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, Βασίλης Πολύμερος και γενική γραμματέας η «ασημένια» Ολυμπιονίκης στην υδατοσφαίριση, Εύη Μωραϊτίδου. 

Χρέη ειδικού γραμματέα θα εκτελεί ο πρωταθλητής του επί κοντώ, Χρήστος Παπανικολάου, ενώ ταμία ο πρώην αρχηγός της εθνικής χάντμπολ, Νίκος Γραμματικός. Μέλη του νέου ΔΣ είναι οι Βούλα Κοζομπόλη (υδατοσφαίριση), η Ειρήνη Αϊνδηλή (ρυθμική), ο Γιώργος Σιγάλας (καλαθοσφαίριση) και ο Πέτρος Γαλακτόπουλος (ελληνορωμαϊκή πάλη). 

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά την Παρασκευή (30/3), στόχος του ΣΟΕ είναι να ενεργοποιήσει μία ‘εκστρατεία για την κοινωνία’ με σκοπό να προσφέρει στους τομείς που έχει γνώση, σε συνεργασία με επιστημονικούς, κρατικούς και κοινωνικούς φορείς, με βασικούς σκοπούς: 

-την παρακίνηση των παιδιών, των νέων και των οικογενειών προς τη δημιουργική απασχόληση, την άσκηση, την άθληση, τον πολιτισμό, 

-την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας (είμαστε 2η χώρα στον κόσμο-μετά τις ΗΠΑ), τη γνώση της υγιεινής διατροφής, την αντιμετώπιση της βίας και του χουλιγκανισμού.

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top