ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κύμη: Βρήκε το δρόμο της μετά το αρχικό 0-6, οι προσθήκες της άλλαξαν πρόσωπο

Η Κύμη ξεκίνησε πολύ άσχημα το πρωτάθλημα, δεν είχε νίκη στις πρώτες έξι αγωνιστικές, αλλά με τις αλλαγές στο ρόστερ πέτυχε δύο σπουδαία “διπλά” και έχει βρει και ψυχολογία και ρυθμό.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη κέρδισε μέσα στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο και τα Τρίκαλα στην έδρα τους και μέσα σε οχτώ μέρες βγήκε από την… κόλαση και πλέον έχει βρει πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό.

Η προσθήκη του Θαντ Μακ Φάντεν (20,5π. στους δύο αγώνες που κέρδισε η Κύμη) που είναι πολύ καλός σκόρερ, του Μάικλ Κάιζερ που έδειξε με το… καλημέρα ότι πρόκειται για καλό σέντερ, αλλά η εμπειρία των Μπάρλου, Γλυνιαδάκη στην ρακέτα διαφοροποίησαν τη Κύμη που εξαρχής είχε “πυλώνες” τους Κάμερον Τζόουνς (14,2π.), Λένζελ Σμιθ (12,3π.), Γκάρι Μακ Γκι (11,2π.) Τέντι Οκερέαφορ (8,6π.).

Πρόκειται για ομάδα που έχει αρκετές λύσεις, κυρίως επιθετικά, έχει εμπειρία με τους Έλληνες (Μπάρλος, Γλυνιαδάκης, Μανωλόπουλος, Τσαγκαράκης) και είναι σε ανοδική πορεία. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι για τους κίτρινους και πρωτίστως θα πρέπει να το ελέγξουν με την άμυνα και τον ρυθμό.

To Top