ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το σχήμα του Άρη που έφερε το “διπλό” στη Πολωνία, σε πρώτο πλάνο και στην Κύμη

Η προσθήκη του Λευτέρη Μποχωρίδη στην περιφέρεια του Άρη και η αποχώρηση των Κουάμι Βον, Μπρεντ Πέτγουεϊ και Ντεμέτρις Μοράντ μπορεί να περιόρισαν σε αριθμητικές λύσεις τον Παναγιώτη Γιαννάκη, αλλά όπως φάνηκε στην Πολωνία, μάλλον καλό έκαναν.

Οι κίτρινοι για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της χρονιάς έδειξαν μέσα στο παρκέ ότι βρήκαν ένα σχήμα το οποίο αποδίδει σε άμυνα και επίθεση και βάσει αυτού του σχήματος στήθηκε το ροτέισον κόντρα στη Ζιέλονα Γκόρα.

Η τριάδα των Μποχωρίδη, Αθηναίου και Μπελ στη περιφέρεια και οι Βασιλόπουλος ή Τσαϊρέλης με τον Κιθ Μπένσον στο “5” είναι τα σχήματα που ως επί το πλείστον χρησιμοποίησε ο Γιαννάκης, όπως και τους δύο Έλληνες φόργουορντ μαζί με τον Τσαϊρέλη σε θέση σέντερ.

Από εκεί και πέρα οι Γουίβερ, Φλιώνης, Μούρτος, Πουλιανίτης και Χρηστίδης είχαν περισσότερο βοηθητικό ρόλο, τουλάχιστον στην Πολωνία.

Η λογική λέει πως αυτό το σχήμα θα επιδιώξει να κρατήσει στο παρκέ για αρκετή ώρα και με την Κύμη ο Γιαννάκης. Αυτό θα πρέπει να είναι το αρχικό πλάνο, αν και είναι βέβαιο ότι θα προκύψουν παράμετροι που θα το διαφοροποιήσουν λίγο ή πολύ.

To Top