Κύπελλο Ελλάδας: Εύκολες προκρίσεις για Πανιώνιο και Ξάνθη

Ο Πανιώνιος επικράτησε άνετα με 6-0 του Ολυμπιακού Βόλου στη Νέα Σμύρνη και σε συνδυασμό με την νίκη του στο πρώτο ματς με 3-0, εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως και η Ξάνθη που επιβλήθηκε με 3-0 του Απόλλωνα Λάρισας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Με τον καλύτερο και πιο εμφατικό τρόπο σφράγισε την πρόκρισή του στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ο Πανιώνιος, αφού το σύνολο του Νικόδημου Παπαβασιλείου «φιλοδώρησε» με έξι τέρματα τον Ολυμπιακό Βόλου στην Νέα Σμύρνη.

Σπουδαία εμφάνιση για τους γηπεδούχους πραγματοποίησε ο Σωτήρης Τσιλούλης με τρία τέρματα (21’, 24’, 53’), ενώ από ένα γκολ σκόραραν οι Κώστας Δούμτσιος (2’), Ουμάρ Καμαρά (73’) και Γιάννης Παπανικολάου (89’).

Στα Πηγάδια, οι Ακρίτες επικράτησαν με 3-0 και έδειξαν μετά τη νίκη πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο ότι βρίσκουν και πάλι τα πατήματα τους.

Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Μπαριέντος ξεκλείδωσε την αντίπαλη άμυνα, ενώ λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο Ντε Αμορίν ολοκλήρωσε ιδανικά την οργανωμένη επίθεση της Ξάνθης, έκανε το 2-0 και ανέτρεψε το σκορ του πρώτου αγώνα κάτι που βοήθησε στο να φύγει το όποιο άγχος από τους συμπαίκτες του.

Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο 4ο λεπτό με τον Στάρτζεον να διαμορφώνει το τελικό 3-0 και τους γηπεδούχους να κάνουν από εκείνο το σημείο συντήρηση δυνάμεων ενόψει και του ματς πρωταθλήματος με τον «δικέφαλο του Βορρά».

 

To Top