Κύπελλο Ελλάδας: Μαθαίνουμε το ζευγάρι του τελικού

Ανοιχτά σε κάθε πρόβλεψη παρέμειναν και τα δύο ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, έπειτα από τα πρώτα παιχνίδια. Οι ρεβάνς οι οποίες πραγματοποιούνται σήμερα θα βγάλουν και το ζευγάρι του τελικού.

Στο «Αθανάσιος Διάκος», ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το προβάδισμα που πήρε από το πρώτο ματς, χάρη στο γκολ του Φώτη Ιωαννίδη. Ωστόσο, δύο φορές τα τελευταία χρόνια η Λαμία κατάφερε να αποκλείσει τους «πράσινους», με την ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα να δικαιούται να ονειρεύεται πως μπορεί, για πρώτη φορά στην ιστορία της, να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου.

Όπως και του ΠΑΟΚ στον Πειραιά. Το 0-0 της Τούμπας με τον Ολυμπιακό κράτησε σε τεντωμένο σκοινί τις ισορροπίες στο ζευγάρι και επέκτεινε τα αρνητικά σερί των δυο ομάδων. Οι μεν «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν δίχως νίκη για τέταρτο ματς σε εγχώριες διοργανώσεις (τρεις ισοπαλίες, μια ήττα), οι δε «ασπρόμαυροι» για πέμπτο παιχνίδι εντός κι εκτός συνόρων (της «λευκής» ισοπαλίας στη Θεσσαλονίκη είχαν προηγηθεί τέσσερις διαδοχικές ήττες).

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Ημιτελικής Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας:

Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

18:00 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – Παναθηναϊκός (0-1)

20:00 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (0-0)

To Top