Οι αγώνες της προτελευταίας αγωνιστικής της Super League 2

Το πρωτάθλημα της Super League 2 πλησιάζει στο τέλος του με την 33η αγωνιστική να είναι εμβόλιμη αλλά και προτελευταία.

Στο σημερινό “μενού” υπάρχουν ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Μία εξ αυτών διεξάγεται στις 15:30 στην Ηγουμενίτσα όπου ο Θεσπρωτός υποδέχεται την πρωτοπόρο Βέροια. Το συγκρότημα του Χουάν Ραμόν Ρότσα, έπειτα από την βαριά συντριβή από τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη στοχεύει στην επιστροφή του στα θετικά αποτελέσματα και παράλληλα να κάνει σημαντικό βήμα σ΄ότι έχει να κάνει με την παραμονή του στην κατηγορία. Στον αντίποδα η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τον Πιερικό και την εντός έδρας ισοπαλία με την Ξάνθη θέλει το τρίποντο, προκειμένου να διατηρήσει την διαφορά των 5 βαθμών που έχει από την δεύτερη θέση.

Επίσης την ίδια ώρα και για τον ίδιο όμιλο, θα γίνουν ακόμα οι αναμετρήσεις Ολυμπιακός Βόλου – Απόλλων Λάρισας, Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Β, Αλμωπός Αριδαίας – Πανσερραϊκός, Καβάλα – Ηρακλής, Ξάνθη – Απόλλων Πόντου, ΠΑΟΚ Β – Λάρισα και Πιερικός – Αναγέννηση Καρδίτσας

Σ΄ότι έχει να κάνει με τον Νότιο όμιλο ο πρωτοπόρος Λεβαδειακός δοκιμάζεται στις 15:30 στην Άρτα και την έδρα του Καραϊσκάκη. Η ομάδα της Ηπείρου θέλει το τρίποντο στον συγκεκριμένο αγώνα για να διατηρηθεί «ζωντανή» στην μάχη της παραμονής, εν αντιθέσει με το συγκρότημα του Γιάννη Ταουσιάνη, που επιζητά το τρίποντο προκειμένου να διατηρήσει την διαφορά που έχει από τους διώκτες του.

Εκτός από το συγκεκριμένο ματς ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ματς ανάμεσα στον Διαγόρα και την Καλλιθέα που θα γίνει επίσης την ίδια ώρα, με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στη νίκη για διαφορετικούς λόγους… Επίσης την ίδια ώρα, αλλά και για τον ίδιο όμιλο, θα γίνουν ακόμα οι αναμετρήσεις Χανιά – ΟΦ Ιεράπετρας, Αστέρας Βλαχιώτη – Αιγάλεω, Εργοτέλης – Ηρόδοτος, Παναθηναϊκός Β – Ρόδος, Καλαμάτα – Επισκοπή και ΑΕΚ Β – Κηφισιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Βόρειος όμιλος

15:30 Θεσπρωτός – Βέροια (ΕΡΤ3)

15:30 ΠΑΟΚ Β – Λάρισα (ERTSPORTS 2)

15:30 Ολυμπιακός Βόλου – Απόλλων Λάρισας

15:30 Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Β

15:30 Αλμωπός Αριδαίας – Πανσερραϊκός

15:30 Καβάλα – Ηρακλής

15:30 Ξάνθη – Απόλλων Πόντου

15:30 Πιερικός – Αναγέννηση Καρδίτσας

Ρεπό: Τρίκαλα

Νότιος όμιλος

15:30 Καραϊσκάκης – Λεβαδειακός (ERTSPORTS 3)

15:30 Διαγόρας – Καλλιθέα

15:30 Χανιά – ΟΦ Ιεράπετρας

15:30 Αστέρας Βλαχιώτη – Αιγάλεω

15:30 Εργοτέλης – Ηρόδοτος

15:30 Παναθηναϊκός Β – Ρόδος

15:30 Καλαμάτα – Επισκοπή

15:30 ΑΕΚ Β – Κηφισιά

Ρεπό: Ζάκυνθος

To Top