Κύπελλο και άρθρο 99 στην… άκρη για παίκτες και τεχνικό τιμ! Συγκέντρωση για το δεύτερο διπλό στην Πυλαία!

Το ρεπορτάζ σήμερα είναι στο Ηράκλειο για τον τελικό, το μυαλό των ανθρώπων του Άρη βρίσκεται και στο… δικαστικό μέγαρο γιατί υπάρχε αναμονή για την απόφαση για το άρθρο 99, αλλά παίκτες και τεχνικό τιμ από σήμερα έχουν μόνο έναν στόχο και συγκεντρώνονται σε αυτόν: Δεύτερο διπλό στην Πυλαία.

Ο Άρης μπαίνει σε ένα δύσκολο πρόγραμμα αγώνων το οποίο ξεκινάει το Σάββατο στην Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ και ολοκληρώνεται μέσα Φεβρουαρίου στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο. Σε αυτό το διάστημα θα δώσουν τέσσερις αγώνες μακριά από το Αλεξάνδρειο (Κηφισιά στο πρωτάθλημα, Παναθηναϊκός στον τελικό κυπέλλου οι άλλοι δύο) και μόλις έναν στην έδρα τους (Ρέθυμνο).

Αυτό που προέχει είναι το ματς με τον ΠΑΟΚ και πως θα επιτευχθεί το δεύτερο διπλό στην Πυλαία μέσα σε λίγους μήνες. Ο Μίλαν Μίνιτς ήταν απόλυτα σαφής και ειλικρινής. Είναι αυτός που θα πρέπει να… μπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο πρόγραμμα του Άρη που βρίσκεται εν εξελίξει. Είναι αυτός που προσπαθεί να μάθει όσο το δυνατόν καλύτερα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα τους παίκτες του, αλλά ένα στοιχείο που τον βοηθάει είναι η εμπειρία και η γνώση του για το μπάσκετ και ένα δεύτερο το ότι η φιλοσοφία του είναι παρόμοια με αυτή του προκατόχου του.

 

To Top