Κύργιας: “Ο Πουλίδο είναι έμπειρος και με βοηθάει…”

Ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα παρουσία του στον Άρη παρουσιάστηκε ο Μιχάλης Κύργιας.

«Στις μεταξύ μας συζητήσεις λέμε πως δεν θέλουμε η ομάδα να περάσει τα περσινά. Σε κάθε ματς θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας», υπογράμμισε ο 24χρονος αμυντικός μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 , ο οποίος αποχώρησε από τον Απόλλωνα Σμύρνης και η μοίρα τα έφερε έτσι να τον αντιμετωπίσει την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος:

«Το ματς θα είναι περίεργο, αφού εγώ και ο Μανιάς θα είμαστε αντίπαλοι του Απόλλωνα. Επειδή πρόκειται για πρεμιέρα και οι δύο ομάδες θα παρουσιαστούν προσεκτικές».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την εικόνα του Άρη κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας

«Είναι πολύ καλά τα πράγματα στην ομάδα. Γίνεται σωστή δουλειά και όλα τα παιδιά δίνουμε το 100 % για να έχουμε μια καλή χρονιά. Είναι λογικό να υπάρχει κούραση, όμως προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό και τη μεταξύ μας χημεία. Είναι πολύ η κατάσταση και ελπίζω να φανεί και στο φετινό πρωτάθλημα».

Για την παρουσία του για πρώτη φορά που θα αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα

«Αυτή είναι η πρώτη μου σεζόν στην πρώτη κατηγορία. Από εκεί και πέρα, δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στις προπονήσεις και τα φιλικά. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και προσπαθώ με τη δουλειά θέλω να πετύχω για την ομάδα».

Για τη συνεργασία του με τον Πουλίδο και τον Μιχάλη Μανιά, με τον οποίο έφυγαν μαζί από τον Απόλλωνα Σμύρνης

«Ο Πουλίδο είναι πολύ έμπειρος παίκτης και με βοηθάει αρκετά, όπως και ολόκληρη την ομάδα. Από την πλευρά του, ο Μανιάς έχει ξεκινήσει πολύ καλά και χθες πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ»

Για τους στόχους της ομάδας

«Δεν θέλω να πω που μπορούμε να βάλουμε τον πήχη. Στις μεταξύ μας συζητήσεις λέμε πως δεν θέλουμε η ομάδα να περάσει τα περσινά. Σε κάθε ματς θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας».

Για το παιχνίδι της μοίρας, η οποία έφερε ως πρώτο αντίπαλο την πρώην ομάδα του:

«Είναι απίστευτο. Ήμασταν στη Βουλγαρία και βλέπαμε μαζί με τον Μιχάλη Μανιά την κλήρωση. Οι πιθανότητες ήταν ελάχιστες και η μοίρα τα έφερε έτσι για να αντιμετωπίσουμε την πρώην ομάδα μας».

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το ματς με τον Απόλλωνα

«Έχει κάνει αρκετά καλές κινήσεις. Κατά τη γνώμη μου θα παρουσιάσει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο. Το ματς θα είναι περίεργο, αφού εγώ και ο Μανιάς θα είμαστε αντίπαλοι του Απόλλωνα. Επειδή πρόκειται για πρεμιέρα και οι δύο ομάδες θα παρουσιαστούν προσεκτικές, αφού δεν θα έχουν φτάσει στο επιθυμητό ρυθμό».

To Top