Κύριοι εισαγγελέα, Μπιτσαξή, Μποροβήλε: Τα μπουκάλια… Αρκαδίας μήπως έχουν αγιασμό ή είναι λιγότερο δολοφονικά; (video)

Η υποκρισία έχει και τα όριά της. Ο Μπιτσαξής ως πολιτικός τα ξεπέρασε. Το ίδιο και οι διοικούντες του Αστέρα Τρίπολης… Είναι η εβδομάδα των… υποκριτών, άλλωστε. Απαντήσεις άραγε υπάρχουν για τα μπουκάλια που πετυχαίνουν τον Ιτάνζ του Ατρομήτου στον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου στην Τρίπολη; Μήπως είναι μπουκάλια λιγότερο… δολοφονικά; Ή μήπως είχαν… αγιασμό.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

Μια εικόνα χίλιες λέξεις, πόσο μάλλον ένα μικρό βίντεο που δείχνει να συμβαίνουν ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ από τους οπαδούς της ομάδας που σήμερα λίγο έλειψε να… τρελάνει όλη την Ελλάδα με την ανακοίνωσή της. Και όχι μόνο αυτή. Αλλά ένας ολόκληρος κόσμος υποκριτών, που απομόνωσαν ένα μεμονωμένο περιστατικό, ο καθένας για δικούς του λόγους.

Γήπεδο Τρίπολης: Ο Ιτάνζ, τερματοφύλακας του Ατρομήτου, δέχτηκε δεκάδες μπουκάλια και άλλα… ιπτάμενα αντικείμενα μετά το γκολ του Μήτρογλου, με το οποίο το σκορ έγινε 2-2 και ο Ατρόμητος πήρε την πρόκριση στον τελικό.

Ο συγκεκριμένος αγώνας δεν έγινε ούτε πέρσι, ούτε πριν δυο χρόνια, ούτε πριν μερικούς μήνες. Έγινε στις 4 Απριλίου 2012, δηλαδή τέσσερις μέρες πριν το… επίμαχο παιχνίδι Άρης-Αστέρας Τρίπολης. Στο ένα γήπεδο έπεσαν δεκάδες μπουκάλια, γεμάτα με νερό και διάφορα άλλα… υγρά (sic). Ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά, κανείς δεν μίλησε για ηθική και ανέμους και θύελλες, για αυτοδιοίκητο και ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ! Κανένας παίκτης δεν ΠΡΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ή ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. 

Τέσσερις μέρες μετά, έπεσε ένα μπουκάλι στο Κλεάνθης Βικελίδης και οι Φαρισαίοι του ελληνικού ποδοσφαίρου αναλώθηκαν σε κροκοδείλια δάκρυα… Αιδώς!

Ο κύριος  Μποροβήλος μπορεί να απαντήσει αν αυτά τα μπουκάλια που πετάχτηκαν είναι δολοφονικά; Αυτά τα μπουκάλια σπέρνουν ανέμους και θερίζουν θύελλες ή όχι; 

Ο κύριος Μπιτσαξής τι έχει να πει; Μήπως διαρρηγνύει τα… ιμάτια του (μέρες πού είναι, είπαμε) για τα εγκλήματα σε βάρος των αθλητών που έγιναν;

Περιμένουμε ΦΥΣΙΚΑ την επέμβαση του εισαγγελέα, ο οποίος μας έδειξε ότι είναι ευαίσθητος. Ή μήπως τα μπουκάλια… Αρκαδίας είναι λιγότερο δολοφονικά;
  
Και μια σημαντική σημείωση: Ο ΑΡΗΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ, με μια αγωνιστική. Ο Αστέρας για τα δεκάδες μπουκάλια, πόσες αγωνιστικές δέχθηκε; Μάλλον καμία! Ψάξτε, λοιπόν, για σκάνδαλα!

Δείτε μεταξύ 4.30 και 5.00 στο παρακάτω βίντεο για να αντιληφθείτε την υποκρισία όλων!

{youtube}4RkQ9m5pjbo|640|360|1{/youtube}

 

To Top