Κώνστας: “Η ανάληψη των ευθυνών έχει πλέον ονοματεπώνυμο. Οι επόμενες 100 ημέρες είναι εξαιρετικά σημαντικές”

Με γραπτή δήλωσή του ο Θανάσης Κώνστας, υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Λάμπρου Σκόρδα στις εκλογές της ΠΑΕ Άρης τοποθετήθηκε σε όλα όσα έγιναν, αλλά και την “επόμενη μέρα” του συλλόγου.

Συγκεκριμένα:

“Αγαπητοί φίλοι

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των εκλογών για το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ που διοργάνωσε η ΚΜΑ θεωρώ υποχρέωσή μου να συγχαρώ τους υπευθύνους για την άψογη οργάνωση της εκλογικής διαδικασίας καθώς επίσης και όσους συμμετείχαν σ΄ αυτή με υψηλό αίσθημα ευθύνης για το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας.

Ξεχωριστά θέλω να ευχαριστήσω όσους από τους συναρειανούς μας τίμησαν με την ψήφο τους, δείχνοντας εμπιστοσύνη στο πρόγραμμά μας.

Συγχαρητήρια στην νικήτρια παράταξη των εκλογών ΑΡΗΣ-Διαφάνεια και προσωπικά στον κ. Ηλιάδη που ηγήθηκε της παράταξης αυτής.

Η επόμενη μέρα, που είναι μια μέρα δύσκολη, πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους, με πνεύμα σύμπνοιας και στήριξης της νέας διοίκησης παρά την προσωπική μου πεποίθηση ότι η λύση της παράταξής μας που ηγήθηκε ο Λάμπρος Σκόρδας ήταν η απόλυτα ενδεδειγμένη και ικανή να οδηγήσει τον Άρη μας έξω από την τρικυμία.

Η ανάληψη των ευθυνών από εδώ και στο εξής έχει ονοματεπώνυμο. Οι επόμενες εκατό ημέρες είναι εξαιρετικά σημαντικές για το σύλλογο και τα ανοικτά μέτωπα πολλά. Η νέα διοίκηση καλείται να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της και φυσικά να κατακτήσει τον αρχικό στόχο της ολοκλήρωσης της ένταξης στο άρθρο 99. Ταυτόχρονα θα πρέπει να μεριμνήσει ώστε η ομάδα να εμφανιστεί ισχυρή στο νέο πρωτάθλημα, ένα πρωτάθλημα ορόσημο για τον ΑΡΗ μας αφού συμπίπτει με τη συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής του συλλόγου.

Ίδιας βαρύτητας ευθύνη έχει και το ΔΣ της ΚΜΑ που οφείλει να επαγρυπνεί, να ελέγχει και να ενημερώνει την πλατιά μάζα των οπαδών μας για τα τεκτενόμενα γιατί ο χρόνος είναι βραχύς, οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν πολλές και η δυνατότητες να μανουβράρει ο νέος καπετάνιος το καράβι μακριά από τις σκοπέλους ελάχιστες. Πρέπει να τηρηθεί το πρόγραμμα με σχεδόν θρησκευτική ευλάβεια.

Προσωπικά δηλώνω ότι θα συνεχίσω να είμαι παρών στα κοινά του συλλόγου μας αναμένοντας, σαν απλός οπαδός, την ανάκαμψη και την επάνοδο στο δρόμο των επιτυχιών”.

To Top