Στην Αλκμήνης η νέα διοίκηση, με πρόεδρο… Σκόρδα!

Στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης, στην Αλκμήνης,  βρέθηκε από το πρωί ο Δημήτρης Ηλιάδης.  Ο νέος πρόεδρος της ομάδας αφού είχε μια πρώτη γνωριμία με το προσωπικό, μαζί με τους συνεργάτες του, έπιασαν δουλειά.

Ο Ηλιάδης είχε συνάντηση και με τον Λάμπρο Σκόρδα, στα γραφεία της ΠΑΕ, για μια συνολική ενημέρωση για τα θέματα που αφορούν άμεσα τον σύλλογο. Ο νέος πρόεδρος του Αρη ήταν ευδιάθετος, χαιρέτησε, έναν-έναν τους ανθρώπους των γραφείων και τους είπε: «Εύχομαι σε όλους καλή αρχή! Όλα θα πάνε καλά!».

Τον Ηλιάδη συνόδευαν στη σημερινή «πρώτη» στα γραφεία της ΠΑΕ, οι σύμβουλοι Κώστας Ευθυμιάδης και Σταύρος Ζαχαρέλης.

Τυπικά αυτή τη στιγμή πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης παραμένει ο Σκόρδας, αφού δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η διαδικασία για την νέα διοίκηση Πρωτοδικείου. Μέχρι να γίνει αυτό, λογικά εντός της εβδομάδας, δεν μπορεί να υπάρξει υπογραφή σε οποιοδήποτε θέμα ή απόφαση από τη νέα διοίκηση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει συνταχθεί από την Κοινωνία Μελών ή τον ΑΣ το έγγραφο που θα σταλεί στο Πρωτοδικείο για διορισμό νέας διοίκησης, ώστε να γίνει και τυπικά η αλλαγή σκυτάλης. Η απόφαση αντικατάστασης της διοίκησης Λάμπρου Σκόρδα, αναμένεται εντός της εβδομάδας, όμως όπως σημείωναν στελέχη της διοίκησης, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για την παράταξη Ηλιάδη η οποία θα μπορεί να λειτουργεί κανονικά παράλληλα, τρέχοντας τα «καυτά» θέματα της  ομάδας.

To Top