Κώστας Γκαμάγκας: «Γιατί δεν πρέπει να αφήσουμε τον Άρη μας να πεθάνει»

Το PRESSARIS συνεχίζει να φιλοξενεί και θα φιλοξενεί μέχρι και την 1η Ιουλίου απόψεις, θέσεις, σχόλια των υποψήφιων για τις εκλογές της ΚΜΑ της 2ης Ιουλίου.

Οι υποψήφιοι μπορούν, μάλιστα, να στέλνουν στο [email protected] aπόψεις, σχόλια, προτάσεις ενόψει των αρχαιρεσιών.

Ο Κώστας Γκαμάγκας, ένας από τους 19 υποψήφιους, έστειλε στο PRESSARIS τις δικές του θέσεις για την ΚΜΑ και τις εκλογές.

Αναλυτικά:

Συναρειανοί ονομάζομαι Γκαμάγκας Κώστας,. και είμαι υποψήφιος για την ΚΜΑ.

Ζητώ την ψήφο σας, αλλά ούτε με πολιτική χροιά, ούτε με ψηφοθηρική γλώσσα μπορώ να σας πείσω.

Τούτες τις κρίσιμες και ιστορικές στιγμές για τον ΑΡΗ μας γιατί τώρα προέχουν άλλα ζητήματα … επιβίωσης και υψίστης σημασίας … ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΛΑΟΥ

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΡΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟ-ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ… ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ…

Αυτό όμως που μπορώ να κάνω είναι να σας θυμίσω κάποιες μαγικές στιγμές της σύντομης ζωής μας και να μου πείτε έστω και …νοερά –εγώ θα σας ακούω- για κάθε μια από αυτές μια απάντηση με 3 λέξεις…

…Ποιος ήταν αυτός που σχεδόν …10 χρόνια (!!!) μας έδινε την μέγιστη ικανοποίηση να σηκώνουμε πρωταθλήματα έχοντας στα 20 μέτρα απέναντι μας να κλαίνε ..3000 οπαδοί του συμπολίτη??

Ο ΑΡΗΣ ΜΑΣ!!!

…. Ποιος ήταν αυτός που έκανε 30.000 παιδιά, γυναίκες, νέους, μεσήλικες, παππούδες να κάνουν κατάληψη στην εθνική οδό και στην Αθήνα στο Oακα, και να παραμιλάει όλη η Ελλάδα?

Ο ΑΡΗΣ ΜΑΣ!!!

…. Ποιος ήταν αυτός που σε έκανε εσένα και χιλιάδες άλλους να κάνεις κατάληψη και πάρτι σε… Τούμπα, Καυταντζόγλειο, Οακα, Πάτρα, Κρήτη, Λάρισα, Φιλαδέλφεια, Μόναχο, Γάνδη, Ισπανία, Βελιγράδι, Αγγλία…..

Ο ΑΡΗΣ ΜΑΣ!!!!

…. Ποιος ήταν αυτός που σε έκανε να είσαι ο μόνος οπαδός που νίκησε Τούρκο μέσα στο σπίτι του και σήκωσες κύπελο μέσα στο σπίτι του…και έκανες Ελλάδα και Κύπρο να κλαίνε από συγκίνηση;

Ο ΑΡΗΣ ΜΑΣ!!!!

…. Ποιος ήταν αυτός που κάθε Πέμπτη έκλεινε , ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΡΑΤΟΣ, γιατί γούσταρε ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ να κινούνται γύρω από αυτόν;

Ο ΑΡΗΣ ΜΑΣ!!!

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ;

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ Ο ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ… ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ … ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ Ο ΑΡΗΣ;

…ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ … ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΑΡΕΙΑΝΟΙ… ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ;

ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΧΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ… ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤ…ΠΑΝΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ …ΠΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΕ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ….ΚΑΙ ΣΙΓΟΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΕ…. «ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΗΡΘΑ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΩ….ΑΡΗ , ΑΡΗ…»

…ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΊΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ;… «ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΣ»

…ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΡΦΙΑ … ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΏΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ…ΑΙΜΑ…ΛΙΓΕΣ ΑΝΑΣΕΣ….ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ….ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ….ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΥΑΛΟ….

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΓΚΑΜΑΓΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ»

To Top