Πράσινο φως από την ΕΠΟ για τις μεταγραφές, απομένει τώρα το “ΟΚ” από Σούπερ λίγκα!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση ΕΠΟ – Σούπερ Λίγκας που πραγματοποιήθηκε ενόψει της προγραμματισμένης για τις 14.00 ΓΣ του συνεταιρισμού στην οποία θα τεθούν επί τάπητος μερικά καυτά ζητήματα.

Από την πλευρά της Λίγκας παρόντες ήταν οι Μποροβήλος, Παπουτσάκης, Κωστούλας, Οικονομάκης και από την ΕΠΟ ο Σοφοκλής Πιλάβιος.

Για το θέμα της αναδιάρθρωσης – δηλαδή να γίνει το νέο πρωτάθλημα με 19 ομάδες- η ΕΠΟ εμφανίστηκε αρνητική λόγω του ότι η πρόταση προσκρούει στους κανονισμού του ποδοσφαίρου και στο νόμο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Αθήνα, υπογραμμίζοντας ότι: «Η αντιπρότασή της είναι σε περίπτωση αναδιάρθρωσης να ισχύσει από τη σεζόν 2013 – 14.

Η στάση της ΕΠΟ ανάβει «κόκκινο» σε ορέξεις ομάδων όπως Εργοτέλης που κατέθεσε την πρόταση, ο Παναιτωλικός και η Δόξα Δράμας».

Σε ότι αφορά το θέμα των αδειοδοτήσεων, σύμφωνα με το έγκυρο σε θέμα ΕΠΟ soccerplus αναφέρονται τα εξής:

Το έτερο θέμα ήταν η νέα μείωση της ποινής για τις έξι ομάδες (ΑΕΚ, Άρης, Πανιώνιος, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα και Κέρκυρα) που δεν αδειοδοτήθηκαν.

Η ΕΠΟ άναψε το «πράσινο φως» για μείωση της ποινής… κατόπιν εορτής διαστρεβλώνοντας για ακόμη μια χρονιά τη διαδικασία των αδειοδοτήσεων, την οποία είναι ανίκανη να διαχειριστεί.

Στη γενική συνέλευση θα ληφθεί οριστική απόφαση για τον αριθμό των μεταγραφών και ανανεώσεων που μπορούν να κάνουν οι ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση».

Με άλλα λόγια, μετά το πράσινο φως από την ΕΠΟ, αναμένεται να περάσει το θέμα των μεταγραφών από την Σούπερ λίγκα. Απλά αναμένεται να διευκρινιστεί ο ακριβής αριθμός των μεταγραφών.

 

To Top