Κώστας Χαρίσης: Από την Καλιφόρνια στην Θεσσαλονίκη με πορεία 12 ετών!

Ο Κώστας Χαρίσης ήταν σε δίλλημα τις τελευταίες ημέρες. Είχε να επιλέξει ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό. Πρωταγωνιστικό ρόλο με λιγότερα χρήματα ή συμπληρωματικό με περισσότερα. Αφού τα έβαλε όλα κάτω επέλεξε τελικά τους κίτρινους και πλέον απομένει μόνο η ανακοίνωση για να ολοκληρωθεί η συμφωνία και ο παίκτης να ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής περιμένει πολλά από αυτόν. Είναι άλλωστε ένας από τους ψηλούς που τα τελευταία καλοκαίρια έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων και κάθε χρόνο παρουσιάζεται πιο βελτιωμένος, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην αγωνιστική άνοδο του Κολοσσού την τελευταία τετραετία.

Σπουδαίο ρόλο στην απόφαση του έπαιξαν τόσο ο Αντώνης Ασημακόπουλος όσο και ο πρότερος βίος του έμπειρου σέντερ. Την σεζόν 2003-2004 όταν και επέστρεψε από την Αμερική όπου είχε βρεθεί για να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο του Σάουθερν Καλιφόρνια όντας συμπαίκτης του μετέπειτα παίκτη του Άρη, Ντέσμον Φάρμερ, φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού. Μόλις οχτώ φορές αγωνίστηκε με τους ερυθρόλευκους εκείνη την περίοδο χωρίς μεγάλο χρόνο συμμετοχής και με τους προπονητές του (μεταξύ άλλων και ο Σούμποτιτς) να μην του δίνουν τις ευκαιρίες που θα περίμενε.

Ακολούθησαν Ηλυσιακός, Ολυμπιάδα Πατρών, ΑΕΚ μέχρι που το καλοκαίρι του 2008 είπε «ναι» στην πρόταση του Κολοσσού. Εκεί πέρασε τέσσερα υπέροχα χρόνια συμπαίκτης μάλιστα με τον Αντώνη Ασημακόπουλο που θα ξαναβρεθούν στον Άρη φτάνοντας πέρυσι, στην κατάληψη της τρίτης θέσης της κανονικής διάρκειας και τέταρτης στα πλέι οφ.

Ο Κώστας Χαρίσης αναμένεται πλέον στην Θεσσαλονίκη, ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα και να προσφέρει με την εμπειρία και τις ικανότητες του, πολύτιμες λύσεις κάτω από το καλάθι στο συγκρότημα του Βαγγέλη Αλεξανδρή.

 

To Top