Κώττα: «Δύσκολη πλέον η παραμονή, μα δεν τα παρατάμε»

Η έλλειψη πάθους και η κακή «σκιαγράφηση» του αντιπάλου ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν στη βαριά ήττα με 31-22 από την Καστοριά, σύμφωνα με την προπονήτρια της γυναικείας ομάδας χάντμπολ, Ναταλία Κώττα, η οποία μίλησε στο PRESSARIS μην μπορώντας να κρύψει την απογοήτευσή της.

Για την εμφάνιση της ομάδας στον σημερινό αγώνα, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς, σήμερα δεν δείξαμε την ψυχή που θα έπρεπε. Αντιμετωπίσαμε μία αξιόλογη και πολύ καλά διαβασμένη ομάδα, που μας αιφνιδίασε από το πρώτο λεπτό. Αντίθετα, εμείς ταξιδέψαμε στην Καστοριά χωρίς να γνωρίζουμε πολλά πράγματα για το παιχνίδι της αντιπάλου και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι».

Όσο για το στοιχείο που έκανε τη διαφορά στη σημερινή αναμέτρηση, δήλωσε: «Η συμπαγής άμυνα της Καστοριάς ήταν το στοιχείο που μας δυσκόλεψε περισσότερο. Μπορεί να είχαμε τη διάθεση να πιέσουμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας, ωστόσο η άμυνα και πιο συγκεκριμένα τα πολλά ‘μαν του μαν’ που δεχθήκαμε, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα».

Η ρεβάνς της επόμενης Κυριακής (19/02) είναι παιχνίδι «ζωής και θανάτου» όσον αφορά την υπόθεση – σωτηρία, και η ομάδα χρειάζεται να κάνει την υπέρβαση, όπως δήλωσε η Ναταλία Κώττα: «Θα δώσουμε έναν πολύ κρίσιμο αγώνα και έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, δυστυχώς είναι δύσκολο να ανατραπεί αυτή η διαφορά. Βέβαια, τίποτα δεν είναι αδύνατο και εμείς θα πάμε για το καλύτερο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν τα παρατάμε».

To Top