ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κ19: Από την απόλυτη απραξία… στα τρία ματς την εβδομάδα ο, διεκδικητής του τίτλου, Άρης

Από την απόλυτη απραξία των 7 μηνών, καθώς το πρωτάθλημα της Κ19 είχε διακοπεί λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, ο Άρης είναι αναγκασμένος να δίνει τρία ματς την εβδομάδα!

Τουλάχιστον επικίνδυνο μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός πως η Κ19 του Άρη έχει μπει στην υποχρεωτική διαδικασία να δίνει έναν αγώνα κάθε τρεις ημέρες, από την στιγμή που δεν έκανε καν προπονήσεις πριν από έναν μήνα και είχε να παίξει ποδόσφαιρο από τα τέλη Οκτωβρίου!

Στις 28 Οκτωβρίου οι «κιτρινόμαυροι» είχαν δώσει το τελευταίο τους παιχνίδι πριν τη διακοπή και από τότε, έπαιξαν το επόμενο στις 22 Μαΐου. Και από τις 29 του ίδιου μήνα και έπειτα ο Άρης, που είχε και δύο αναβληθέντα ματς, αναγκάζεται βάσει προγράμματος να δίνει Κυριακές και Τετάρτες διαδοχικά παιχνίδια και με μακρινά ταξίδια, όπως στο Αγρίνιο, τη Λάρισα, την Αθήνα και την Κρήτη.

Γίνεται άμεσα αντιληπτό το τι συνέπειες μπορεί να επιφέρει στους αθλητές αυτή η ταχεία διαδικασία ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος με πιθανούς τραυματισμούς και κούραση. Δε γίνεται ξαφνικά και από το μηδέν οι παίκτες να φτάνουν… στα κόκκινα, δίνοντας μάλιστα παιχνίδια κορυφής, αφού ο Άρης παραμένει διεκδικητής του τίτλου και εντός τριάδας.

Δείτε το πρόγραμμα της Κ19 του Άρη μετά την επανεκκίνηση (οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές δεν έχουν οριστεί):

22/05: Άρης – ΑΕΚ 3-2 (8η αγωνιστική)

29/05: Παναιτωλικός – Άρης 0-2 (9η αγωνιστική)

02/06: Άρης – Αστέρας 1-1 (7η αγωνιστική)

06/06: Άρης – Ολυμπιακός 1-1 (10η αγωνιστική)

09/06: ΑΕΛ – Άρης (6η αγωνιστική)

——————

Ατρόμητος – Άρης (11η αγωνιστική)

Άρης – ΠΑΟΚ (12η αγωνιστική)

ΟΦΗ – Άρης (13η αγωνιστική)

To Top