ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε, ενώ απομένουν οι ανακοινώσεις για τα δυνατά φιλικά στην Αυστρία…

Σε κάτι λιγότερο από 10 μέρες θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Άρη για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τις διακοπές των ποδοσφαιριστών να μπαίνουν στην τελική τους ευθεία.

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου στο Νέο Ρύσιο. Οι παίκτες θα περάσουν από τα απαραίτητα εργομετρικά και ιατρικά τεστ και στις 19 Ιουνίου η αποστολή θα αναχωρήσει για τα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας, όπου θα παραμείνει μέχρι της 26 Ιουνίου για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Το δεύτερο στάδιο θα πραγματοποιηθεί σε περιοχή κοντά στο Γκρατς της Αυστρίας από τις 29 Ιουνίου μέχρι της 8 Ιουλίου. Στο διάστημα αυτό η ομάδα θα δώσει 3-4 δυνατά φιλικά παιχνίδια.

Αυτή την εβδομάδα, δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων, εκτός ελληνικών συνόρων, από την ΠΑΕ Άρης.

Ο Άκης Μάντζιος θέλει η ομάδα του να αντιμετωπίσει, όσο το δυνατόν πιο δυνατούς αντιπάλους, προκειμένου να είναι περισσότερο έτοιμη για την επίσημη έναρξη της σεζόν, στις 22 Ιουλίου, με το πρώτο ευρωπαϊκό ματς.

Οι ιθύνοντες του Άρη είναι σε συζητήσεις με υποψήφιους φιλικούς αντιπάλους και τις επόμενες μέρες θα αρχίσουν να “κλειδώνουν” οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουν οι “κιτρινόμαυροι”, αλλά και οι έδρες των φιλικών.

To Top