Λάμψη Άρη με Σηφάκη στον θρίαμβο της Εθνικής

Μεγάλη επιτυχία για την Εθνική Ελλάδας, εξαιρετική τιμή για τον Άρη η παρουσία του Μιχάλη Σηφάκη, ως βασικού σχολιαστή στο κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Euro.

 

Η ελληνική ομάδα κέρδισε με 2-0 την Κροατία και έκανε το πλέον καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2012, στα γήπεδα Πολωνίας και Ουκρανίας, ενώ ο Σηφάκης σχολίασε στο στούντιο του MEGA  την επιτυχία της γαλανόλευκης, εκπροσωπώντας επάξια τον κιτρινόμαυρο σύλλογο.

«Η Ελλάδα είναι μια ομάδα με γράμματα κεφαλαία» είπε χαρακτηριστικά ο Κρητικός πορτιέρο, ο οποίος βρέθηκε εκτός Εθνικής λόγω της επέμβασης στο γόνατό του, η οποία θα τον αφήσει για περίπου πέντε μήνες εκτός δράσης. Ο Φερνάντο Σάντος δεν έκρυψε ποτέ την εκτίμηση στην αξία του, αλλά και τον προβληματισμό του από την απουσία του.

«Η δύναμη της Εθνικής είναι η άμυνα μας και αποτελεί σπουδαίο επίτευγμα ότι είμαστε για 15 αγώνες αήττητοι. Αποδείχθηκε ότι είμαστε ομάδα για τα δύσκολα» επισήμανε ο Σηφάκης, λάμποντας από ευτυχία, αφού έδειχνε να είναι ένας από αυτούς που έπαιξαν στο παιχνίδι του Γ. Καραϊσκάκης.

Ο Σηφάκης έκανε… πλάκα με τον σκόρερ Γιώργο Σαμαρά, θυμήθηκαν τα χρόνια που πέρασαν στην Κρήτη και δέχθηκε τις ευχές όλων για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στη δράση.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Σηφάκης τόνισε ότι: “Πρώτα ο Θεός επιστρέφω με τρέξιμο τον Ιανουάριο και από τον Φεβρουάριο θα είμαι σε πλήρη δράση”. 

To Top