Λάρισα και Σέρρες στο διαιτητικό για δυο θέσεις στην Σούπερ λίγκα

Στις 14:00 θα εκδικαστεί από το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο η αίτηση αναίρεσης που έχουν καταθέσει ΑΕΛ και Πανσερραϊκός για την ποινή αφαίρεσης βαθμών σε Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα.

Η εκδίκαση είχε οριστεί αρχικά για τις 4 Οκτωβρίου, όμως επισπεύτηκε, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατό το τοπίο αναφορικά με το ποιες ομάδες θα συμπληρώσουν την 16άδα στη Super League.

Η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός ζητούν να αναιρεθεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που δεν υποβίβαζε Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα, αλλά τους επέβαλλε αφαίρεση βαθμών.

Αν το καταφέρουν αυτό και ανατραπεί η εν λόγω απόφαση, τότε θα ζητήσουν να είναι αυτές οι δύο ομάδες που θα ανέβουν στην πρώτη κατηγορία, «πατώντας» στο δεδικασμένο του υποβιβασμού του Ηρακλή και την παραμονή του Αστέρα Τρίπολης.

Ωστόσο, δεν είναι πολύ πιθανό το Διαιτητικό να επιχειρήσει πάλι να ανατρέψει απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, καθώς η Επιτροπή δεν το επέτρεψε στην τελευταία προσπάθεια του Ηρακλή για παραμονή στη Super League. Παράλληλα, Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα έχουν πλέον αποβληθεί από κάθε επαγγελματική κατηγορία, με τη μη αδειοδότησή τους από την ΕΕΑ

 

To Top