Κανονικά η κλήρωση του κυπέλλου σήμερα (14.00)

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί σήμερα (14.00) η κλήρωση της Γ’ φάσης του κυπέλλου Ελλάδας, τα προημιτελικά της διοργάνωσης, παρότι τρεις από τις οχτώ ομάδες δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα από την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού.

Ο γενικός γραμματέας της ελληνικής ομοσπονδίας, Τάκης Τσαγκρώνης υπογράμμισε στο PRESSARIS.gr πως “θα γίνει κανονικά η κλήρωση του κυπέλλου. Δεν μπορούμε να μην δεν κάνουμε την κλήρωση, από τη στιγμή που οι τρεις ομάδες, οι οποίες δεν πήραν πιστοποιητικό, μπορεί να το πάρουν την επόμενη Δευτέρα! Δεν υπάρχει οριστική απόφαση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού, άρα δεν συντρέχει λόγος να αναβληθεί η κλήρωση του κυπέλλου”.

Από την χθεσινή συνεδρίαση της ΕΕΑ δεν “πέρασαν” ο ΠΑΟΚ, η Καβάλα και το Μαρούσι, που θα συμμετάσχουν στην σημερινή κλήρωση της ΕΟΚ, στις 2 το μεσημέρι. Δεν πήραν, επίσης, πιστοποιητικό ο Πανιώνιος, ο ΚΑΟΔ και ο Πανελλήνιος.

Στην κληρωτίδα της ΕΟΚ θα μπουν σήμερα εκτός από τον Άρη, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, το Μαρούσι, η Καβάλα, ο Ίκαρος και ο Ηλυσιακός. Οι προημιτελικοί έχουν οριστεί για τις 9 Οκτωβρίου.

To Top