«Πίσω» από τις… κλειστές πόρτες οι «Βολιώτες»!

«Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί φιλικό παιχνίδι με την Κ20 στο Κλ. Βικελίδης κεκλεισμένων των θυρών (και χωρίς την παρουσία ΜΜΕ)». Η καθ’ όλα τυπική ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για το φιλικό της Τετάρτης είχε τελικά και μια… δεύτερη ανάγνωση.

Ο προπονητής του Άρη προγραμμάτισε νέο φιλικό με την Κ20 με κλειστές τις πόρτες και με… επιβεβλημένη την απουσία δημοσιογράφων ελπίζοντας ότι θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει τους Σανκαρέ, Ούμπιντες, Ακόστα και Γιακούποβιτς!

Όπως σας ενημέρωσε το PRESSARIS.gr, οι τέσσερις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου και εν δυνάμει του Άρη βρίσκονται ήδη στη Θεσσαλονίκη και περιμένουν να πιάσουν… δουλειά με την νέα τους ομάδας.

Ο προπονητής του Άρη επιθυμεί αυτό το δεύτερο τεστ με την ομάδα του Νίκου Πασσιαλή για να τους χρησιμοποιήσει ώστε, να δει σε ποια αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται. Ας μην ξεχνάμε ότι έχουν να αγωνιστούν σε επίσημο παιχνίδι από τα ματς με την Ντιφερντάνζ στις αρχές Αυγούστου για το Γιουρόπα λιγκ, εκεί όπου έπρεπε να παίζει ο Άρης (για να μην ξεχνιόμαστε…)..

Όλα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι να πάρει… απόφαση η ΕΠΟ και να ανακοινώσει την δημιουργία εμβόλιμης αγωνιστικής για τους παίκτες του Βόλου και της Καβάλας.
Μάλιστα, εφόσον τελειώσουν όλα θετικά και ξεπεραστούν κάποια τυπικά εμπόδια για το δικαίωμα συμμετοχής τους, ο Τσιώλης είναι πολύ πιθανό κάποιους από αυτούς να τους χρησιμοποιήσει και κόντρα στην Ξάνθη στον αγώνα της Κυριακής (16:00).

To Top