ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λάρσον: “Κούμπωσε” στο νέο του ρόλο και αποδίδει όλο και περισσότερο…

Στο ματς με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα, στην τελευταία ήττα του Άρη φέτος, αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Ντάνιελ Λάρσον στην επίθεση, ελάχιστα πιο πίσω από τον Μπράουν Ιντέγε, στο 4-4-1-1 του Μίχαελ Ένινγκ το οποίο για πρώτη φορά είχε κάνει την εμφάνισή του.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Σουηδός παρότι ο Άρης ηττήθηκε σε εκείνο το ματς κατάφερε να μονιμοποιήσει την θέση του στην αρχική ενδεκάδα και παιχνίδι με το παιχνίδι να αποδίδει όλο και περισσότερο, ως παρτενέρ του Μπράουν Ιντέγε.

Είναι ενδεικτικό, άλλωστε, πως τα δύο γκολ του Μπράουν Ιντέγε στο Κύπελλο, τόσο χθες, όσο και το νικητήριο στην Ξάνθη, προήλθαν από ασίστ του Σουηδού που έφτασε τις πέντε συνολικά, σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχοντας τρεις και δύο αντίστοιχα.

Στο πρωτάθλημα, “τροφοδότησε” μία ακόμα φορά τον Ιντέγε για να σκοράρει κόντρα στον Βόλο, σε ματς στο οποίο είχε δύο ασίστ.

Όσον αφορά τα γκολ του, παραμένει στα τρία, έχοντας σκοράρει εις βάρος της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, της Λαμίας στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, αλλά και επί του ΠΑΟΚ.

Σε αυτό τον νέο ρόλο που του έχει δώσει ο Μίχαελ Ένινγκ, καθώς συνηθίσαμε να τον βλέπουμε να αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης, έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, βρίσκοντας τον καλό του εαυτό.

To Top