ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Σφίγγει τα δόντια” ο Μιλόσεβιτς (και) ενόψει Λάρισας

Ούτε χθες ο Μίλαν Μιλόσεβιτς κατάφερε να βγάλει όλο το ομαδικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων στο αριστερό του πόδι, όμως δείχνει αποφασισμένος να αγωνιστεί κόντρα στη Λάρισα το ερχόμενο Σάββατο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο 34χρονος Βόσνιος φόργουορντ πονάει στο αριστερό πόδι εδώ και δέκα μέρες μετά από χτύπημα-γονατιά που δέχθηκε στο ντέρμπι της Πυλαίας (05/01), με αποτέλεσμα όλη την προηγούμενη εβδομάδα να μην καταφέρει να βγάλει μία προπόνηση σε κανονικούς ρυθμούς.

Μάλιστα, κόντρα στον Ηρακλή αγωνίστηκε «σφίγγοντας τα δόντια», καθώς ήταν ορατό για όσο βρέθηκε στο παρκέ πως έπαιζε με πόνους στο πόδι του. Μάλιστα, στα 13’ που αγωνίστηκε ήταν πολύτιμη η συνεισφορά του, καθώς πέτυχε 4 κρίσιμους πόντους στα τελευταία λεπτά, όταν η ομάδα είχε κολλήσει επιθετικά.

Η προετοιμασία του Άρη ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τη Λάρισα στο Παλέ ξεκίνησε και ο Μιλόσεβιτς ακολουθεί ξανά ατομικό πρόγραμμα και θεραπείες, με τους ανθρώπους της ομάδας να θέλουν να προστατέψουν τον παίκτη.

Ο ίδιος ωστόσο, στο μέτρο του δυνατού, δείχνει αποφασισμένος να αγωνιστεί απέναντι στη θεσσαλική ομάδα και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει ακόμα μία κομβική νίκη ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα.

To Top