ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπερπολύτιμος ο Σάσα! Ολοκληρωμένο χαφ, που κόβει, πασάρει και σκοράρει!

Μέχρι στιγμής είναι σίγουρα ένας εκ των πρωταγωνιστών του φετινού Άρη, αλλά και όχι μόνο! Ο Λούκας Σάσα στην πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα κλέβει την παράσταση, καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο ολοκληρωμένους χαφ του πρωταθλήματος.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Βραζιλιάνος μέσος, πέτυχε ένα γκολ χθες, με την “σφραγίδα” της… πατρίδας του. Φοβερό φαλτσαριστό σουτ, εκτός μεγάλης περιοχής, το οποίο πήγε σχεδόν στο “παραθυράκι” της εστίας της Ξάνθης.

Συνολικά στη φετινή χρονιά είναι το 4ο γκολ που πετυχαίνει, καθώς είχαν προηγηθεί στο Πρωτάθλημα, ένα κόντρα στον ΟΦΗ, ένα στον Αστέρα Τρίπολης και ένα στον ΠΑΟΚ.

Ο 29χρονος μέσος είναι πραγματικά υπερπολύτιμος για την φετινή προσπάθεια των “κιτρινόμαυρων”. Το τελευταίο διάστημα παίζει αδιάκοπα και είναι με διαφορά ο MVP της ομάδας.

Ειδικά στην Ελλάδα, σπάνια θα συναντήσει κανείς ένα χαφ το οποίο θα είναι αποτελεσματικό στα αμυντικά του καθήκοντα, θα “οργώνει” το γήπεδο, καλύπτοντας τους συμπαίκτες του και παράλληλα θα έχει την ποδοσφαιρική ποιότητα να βοηθάει και στην επίθεση.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Παίκτης… πολυεργαλείο για τον προπονητή, καθώς τον έχουν δει εκτός των άλλων που έχει προσφέρει να αγωνίζεται ως δεξί και αριστερό μπακ, όντας απόλυτα αποτελεσματικός στην κάθε του αποστολή.

Ελάχιστοι μέσοι έχουν την ποιότητα του Λούκας Σάσα που έχει αποδειχθεί εδώ και καιρό μεταγραφή… λίρα εκατό για τον Άρη.

 

 

 

To Top