ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λάτιν ποδαρικό! Τρίποντο… αντίδρασης του Άρη, 2-0 τον Βόλο, με πολλές χαμένες κλασσικές ευκαιρίες! (videos)

Ο Άρης επέστρεψε στις νίκες, μετά την ήττα στην Λαμία, κέρδισε με 2-0 τον Βόλο, για την 15η αγωνιστική της Super League και έφτασε στους 32 βαθμούς! Οι “κιτρινόμαυροι” θα μπορούσαν να πετύχουν πολλά περισσότερα γκολ και να έχουν ένα πιο εύκολο απόγευμα, αλλά σπατάλησαν κλασσικές ευκαιρίες. Ο Λούκας Σάσα στο 18΄ άνοιξε το σκορ, ο Μπερτόγλιο στο 81΄, το τελικό 2-0! Παρέμεινε στην 2η θέση, μόνος ο Άρης, στο -6 από τον Ολυμπιακό.

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…

Σε σχηματισμό 4-2-3-1 ο Άρης. Στο τέρμα ο Μπουσέ, δεξιά ο Σάκιτς και αριστερά ο Γκάνεα. Στα στόπερ οι Μπεναλουάν και Ροζ. Στη μεσαία γραμμή, δίδυμο οι Σάσα-Ματίγια. Στην κορυφή της επίθεσης ο Μάνος, δεξιά ο Ματέο, αριστερά ο Σίλβα και πίσω από τον Έλληνα φορ, ο Γκάμα.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΡΟΛΟ

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Αρη να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα, καθώς είχε την κατοχή της μπάλας και έψαχνε συνεχώς διαδρόμους, απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα του Βόλου. Ένα σουτ του Σάσα, δεν απείλησε τον Κλέιμαν στο 15΄, όμως ο Βραζιλιάνος άνοιξε το σκορ στο 18΄. Μετά από εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας που ξεκίνησε από την άμυνα, ο Ματέο άνοιξε στον Γκάνεα, που γύρισε στην μεγάλη περιοχή, για να στοπάρει και να σουτάρει με το αριστερό όμορφα ο Σάσα, για το 1-0!

Στο 23΄, μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Άρη! Από την φοβερή ενέργεια του Σίλβα, που πέρασε σαν να μην υπήρχε ο Νεντάκης, ο Μάνος νικήθηκε από τον Κλέιμαν και στη συνέχεια το σουτ του Γκάνεα, σταμάτησε στα σώματα των παικτών του Βόλου!

Εξαιρετική διαγώνια πάσα του Μάνου για να φύγει στην κόντρα ο Ματέο στο 32΄, πέρασε έναν παίκτη, άργησε και έχασε την μπάλα λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, πριν ολοκληρώσει την ατομική του ενέργεια. Για χιλιοστά στο 38΄ο Σίλβα, δεν πέτυχε ένα φοβερό γκολ! Ο Πορτογάλος πέρασε εντυπωσιακά από τα αριστερά, μπήκε στην μεγάλη περιοχή, αλλά το πλασέ του πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κλέιμαν, στην καλύτερη στιγμή του Άρη για ένα δεύτερο γκολ!

Το τελικό 1-0 στο πρώτο ημίχρονο, αδίκησε τους “κιτρινόμαυρους” που είχαν κλασσικές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, με τον Βόλο να έχει παθητικό ρόλο, καθώς κυρίως αμυνόταν.

ΡΕΣΙΤΑΛ ΧΑΜΕΝΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία για τον Άρη, Ο Σίλβα έκλεψε, έδωσε στον Γκάμα, αυτός ξανά στον συμπατριώτη του που βρήκε τον Μάνο, αλλά το σουτ του Έλληνα φορ με το αριστερό, κατέληξε στην αγκαλιά του Κλέιμαν. Μεγάλη ευκαιρία για τον Σίλβα στο 51΄! Φοβερή μπαλιά του Ματίγια, ο Πορτογάλος μόνος απέναντι στον Κλέιμαν, πλάσαρε και πάλι ελάχιστα άουτ!

Στο 55΄ο Βόλος είχε την πρώτη του αξιόλογη ευκαιρία, με τον Γκάνεα να κάνει το λάθος, τον Περέα μετά από πάσα συμπαίκτη του απέναντι στον Μπουσέ, να πιάνει… αέρα.

Διπλή ευκαιρία για τον Άρη στο 59΄! Από πλάγια θέση δυνατό σουτ του Σίλβα, έδιωξε δύσκολα ο Κλέιμαν, ενώ στην επαναφορά ο Ματέο έπιασε το σουτ, η μπάλα είχε πορεία προς την εστία, αλλά σταμάτησε στα σώματα! Κόντρα επίθεση του Άρη στο 77΄, ο Μπερτόγλιο στον Μαντσίνι, τελευταία στιγμή πρόλαβαν τον Αργεντινό.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ… ΓΚΟΛ!

Στο 80΄, ο Μαντσίνι με ωραία ενέργεια, έστρωσε στον Μπερτόγλιο, ο οποίος πλάσαρε απέναντι στον Κλέιμαν, ο οποίος εντυπωσιακά απομάκρυνε σε κόρνερ!

Στο 81΄,όμως, ο Αργεντινός δεν αστόχησε! Με εξαιρετική ενέργεια απέφυγε τον αμυντικό του Βόλου και με εξαιρετικό τελείωμα πέτυχε το 2-0 για τον Άρη, απέναντι στον ανήμπορο να αντιδράσει γκολκίπερ του Βόλου!

Το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα, με τους “κιτρινόμαυρους” να φτάνουν τις 5 εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα και τους 32 βαθμούς. Επόμενος αντίπαλος, την ερχόμενη Δευτέρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα, στους Ζωσιμάδες.

Άρης (Α. Μάντζιος): Μπουσέ, Σάκιτς, Ροζ, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Σάσα (90+2΄Τσαγκαλίδης), Ματίγια, Γκάμα (73΄Τζέγκο), Ματέο (73΄Μπερτόγλιο), Σίλβα (88΄Λόπεθ), Μάνος (73΄Μαντσίνι)

Βόλος (A. Λόπεθ): Κλέιμαν, Φεράρι, Σάντσεθ, Μήτογλου, Ντεντάκης, Ριένστρα, Μπαριέντος, Δουβίκας, Μπαρτόλο (89΄Γκρίλο), Περέα (73΄Μαρτίνες), Μπουένο (46΄Σάντος)

Διαιτητές: Παπαπάτρου (Μπουξμπάουμ-Δίπλαρης), VAR: Σιδηρόπουλος (Σπυρόπουλος), 4ος: Τσέτσιλας

To Top