ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μάντζιος: “Η ομάδα δείχνει υγεία και σταθερότητα”

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για τη νίκη του Άρη και την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του μετά την ήττα στη Λαμία, στο ξεκίνημα του 2021.

Ο τεχνικός του Άρη επεσήμανε στην κάμερα της Nova: “Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση, δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο, ήμασταν κατά κράτος καλύτεροι, θα μπορούσαμε να κάνουμε και ένα γκολ νωρίτερα για να κλειδώσουμε τη νίκη.

Δείξαμε ότι ξεπεράσαμε την ήττα της Λαμίας, που προσωπικά θεωρώ ότι οφείλεται στον αγωνιστικό χώρο. Συνεχίζουμε. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, είναι σημαντικό να ξεκουραστούμε, ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι στα Γιάννενα”.

Πρόσθεσε πως “έβγαλε αντίδραση η ομάδα, τρέξαμε καλά, πιέσαμε καλά, το μόνο σουτ του αντιπάλου ήταν στο 90’, δεν κινδυνεύσαμε, ήμασταν απόλυτα τακτοποιημένοι”.

Για το παιχνίδι με τη Λαμία είπε ότι “ποδόσφαιρο είναι, αγώνες είναι, υπάρχουν δυσκολίες και καταστάσεις, αλλά η ομάδα δείχνει υγεία και σταθερότητα… Θετικά μόνο μπορούμε να πούμε, έχουμε πολλά παιχνίδια, κάθε τρεις μέρες, πρέπει να τα αφήνουμε πίσω και να κοιτάμε το επόμενο”.

To Top