Λάτσιο: Έφτασε μέχρι τον… πλανήτη Άρη για να απαντήσει στον Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αμφισβήτησε την ορθότητα της απόφασης του διαιτητή να στείλει την Λάτσιο στην άσπρη βούλα στο ντέρμπι με την Ρόμα, κάνοντας λόγο για “πέναλτι του VAR”, με τους λατσιάλι να δίνουν “πληρωμένη απάντηση” μέσω των social media.

Ο νοκ-άουτ προημιτελικός του Coppa Italia μεταξύ της Λάτσιο και της Ρόμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες και αυτές ήταν στην πλευρά των αετών, με τον διαιτητή Ορσάτο να δίνει πέναλτι μετά από παρέμβαση του VAR, για ανατροπή του Καστεγιάνος από τον Χάισεν εντός περιοχής, και τον Τζακάνι να γράφει το 1-0 που έστειλε την ομάδα του στους “4” του θεσμού.

Απόψε χάσαμε από ένα πέναλτι του VAR. Δεν το έδωσε ο διαιτητής στα τρία μέτρα αλλά το video”, είπε μεταξύ άλλων ο Ζοζέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου, αναφερόμενος στο πέναλτι που δόθηκε υπέρ της Λάτσιο και έφερε τον αποκλεισμό της Ρόμα, με την απάντηση να έρχεται από πλευράς Λάτσιο έστω και…. ετεροχρονισμένα.

Αυτή δόθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (11/01) μέσα από τον λογαριασμό των λατσιάλι στο Twitter, καθώς δημοσίευσαν photo από τη στιγμή της επαφής του Καστεγιάνος με τον Χάισεν, με φόντο όχι το χορτάρι του “Ολίμπικο” αλλά την επιφάνεια του πλανήτη Άρη.

“Αυτό είναι πέναλτι ακόμη και στον Άρη”, ήταν η χαρακτηριστική φράση που συνόδευσε τη φωτογραφία, με σαφή νύξη για την τοποθέτηση του special one μετά από τον αποκλεισμό της Ρόμα.

To Top