ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Επιστροφή του Άρη στο παρκέ με το βλέμμα στην Καρδίτσα

Από χθες βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη η αποστολή του μπασκετικού Άρη, μετά την ήττα από την Κλουζ στη Ρουμανία και από σήμερα επιστρέφει και στο παρκέ…

Η ομάδα είχε ρεπό χθες και από σήμερα ξεκινάει την προετοιμασία της για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (14/01) κόντρα στην Καρδίτσα.

Απών θα είναι και πάλι ο Δημήτρης Κατσίβελης, όπως και ο Γιώργος Φίλλιος, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Ο Γιάννης Καστρίτης, εξάλλου, θα πρέπει να αποφασίσει ποιος από τους ξένους θα μείνει εκτός εξάδας.

ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Επιστροφή του Άρη στο παρκέ με το βλέμμα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Επιστροφή του Άρη στο παρκέ από σήμερα με το βλέμμα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο της Πυλαίας.

Η προετοιμασία για το ντέρμπι θα ξεκινήσει ουσιαστικά από σήμερα για τους κιτρινόμαυρους, που θα πρέπει να διαχειριστούν και τον παράγοντα κούραση, καθώς μέσα σε κάτι παραπάνω από 48 ώρες έδωσαν δύο πολύ απαιτητικούς αγώνες, ενώ υπήρξε και το ταξίδι προς και από τη Γαλλία, το οποίο προκάλεσε μεγαλύτερη καταπόνηση.

Η ομάδα επέστρεψε χθες το απόγευμα μέσω Γενεύης μετά το αγώνα με την Μπουργκ και φυσικά άπαντες πήγαν να ξεκουραστούν ύστερα από ένα πολύ απαιτητικό διάστημα.

Ο Γιάννης Καστρίτης περιμένει να δει στις προπονήσεις των δύο επόμενων ημερών, αν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία του Διαμαντή Σλαφτσάκη, ο οποίος βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση.

Σε ό,τι αφορά τον Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς δεν θα είναι παρών στην αναμέτρηση του Σαββάτου, αφού ακόμη κι αν ξεπεράσει το διάστρεμμα, που τον ταλαιπωρεί εδώ και 35 μέρες, μετά από μια τόσο μεγάλη αποχή, δεν μπορεί να μπει άμεσα στην εξάδα των ξένων.

To Top