ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προβλήματα και κούραση οδηγούν σε αλλαγές κόντρα στον Παναιτωλικό

Ο Άρης βγήκε με θετικό πρόσημο από τα δυο ντέρμπι μέσα σε τέσσερις μέρες κόντρα σε ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και ΑΕΚ για το κύπελλο.

Και στα δυο παιχνίδια έδειξε μέταλλο, χαρακτήρα, ήταν καλά διαβασμένος και ειδικά την Τετάρτη, με λίγη τύχη ή ευστοχία θα είχε πάρει τη νίκη και προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στην ΑΕΚ.

Όμως για μια ακόμη φορά δεν έλειψαν τα προβλήματα. Μεγαλύτερο απ’ όλα ο τραυματισμός του κορυφαίου παίκτη της ομάδας στα δυο τελευταία ντέρμπι, του Ζαν Ζουλ. Ο Καμερουνέος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και θα απουσιάσει σίγουρα από τα ματς με Παναιτωλικό και ΑΕΚ (ρεβάνς).

Ο Φραν Βέλεθ χθες ακολούθησε μέρος του προπονητικού προγράμματος, ενώ στα προβλήματα προστέθηκε και αυτό Χουλιάν Κουέστα, ο οποίος αποκόμισε ένα πρόβλημα στη μέση (οσφυαλγία) από το παιχνίδι Κυπέλλου και από σήμερα θα φανεί κατά πόσο θα είναι σε θέση να ξεκινήσει τον αγώνα της Κυριακής.

Την ίδια ώρα, αναμένεται να ξεκαθαρίσει εάν είναι έτοιμος ο Βερστράτε, ο οποίος απουσίαζε στους δυο τελευταίους αγώνες.

Ακόμη υπάρχει η τιμωρία του Μορόν, ο οποίος θα απουσιάσει κόντρα στον Παναιτωλικό.

Μέσα σε αυτό το κάδρο, προστίθεται και η κούραση από τα συνεχόμενα και υψηλής έντασης παιχνίδια, οπότε είναι ξεκάθαρο ότι την Κυριακή αναμένονται αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του Άρη, με δεδομένο ότι οι κιτρινόμαυροι θέλουν να φύγουν από το Αγρίνιο με το “τρίποντο” της νίκης.

To Top