Λέξη “παραίτηση” δεν υπάρχει για τον Άρη! Η διοίκηση στην προπόνηση, πεισμωμένοι οι παίκτες!

Ουδείς μπορεί να διαγράψει την κακή αγωνιστική εικόνα του Άρη, τους 11 βαθμούς σε 19 αγώνες και την τελευταία θέση στη βαθμολογία. Ουδείς, όμως, μπορεί να στερήσει από αυτούς που παίζουν και εκπροσωπούν τον Άρη το δικαίωμα να παλέψουν μέχρι τέλους.

Αυτό θέλουν να κάνουν οι παίκτες, αυτό συζητήθηκε μεταξύ τους και αυτό θα συζητηθεί και με την παρουσία της διοίκησης.

Τα μέλη της διοίκησης προσπαθούν να κρατήσουν σε εγρήγορση τους παίκτες σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο, στην οποία ο Άρης βάλλεται και από την ΕΠΟ και γι’ αυτό αναμένεται να βρεθούν μέσα στο επόμενο 48ωρο δίπλα στην ομάδα.

Τα όσα συμβαίνουν με σημείο αναφοράς την ελληνική ομοσπονδία έχουν πεισμώσει όλους μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, γιατί βλέπουν να συντελείται μια αδικία κατά του Άρη και κατά της (όποιας) προσπάθειας καταβάλλεται αγωνιστικά.

Αυτά που ειπώθηκαν λίγες ώρες μετά την ήττα από την Καλλονή ήταν λόγια αληθινά. Όλοι τους παραδέχθηκαν ότι δεν υπάρχει λέξη «παραίτηση» για τον Άρη, το «θεό του πολέμου»! Ήταν, όμως, λόγια. Χρειάζονται πράξεις, δράσεις, πρώτα μέσα στο γήπεδο. Οι παίκτες αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των στιγμών, την αδικία που συντελείται από την ΕΠΟ και θέλουν να κάνουν αυτό που πρέπει αρχικά με τον Ατρόμητο και εν συνεχεία σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

 

To Top