Συνεδρίαση της ΠΑΕ, έτοιμη για νομική “απάντηση” στην ΕΠΟ! Ζητάει την έκδοση των δελτίων

Το τελευταίο 48ωρο έφερε τον Άρη για μια ακόμη φορά με το πιστόλι στον κρόταφο, σε έναν απίστευτο ασφυκτικό κλοιό. Από τη μια η άρνηση της ΕΠΟ, μέσω μιας υπαλλήλου-δικηγόρου, για να εκδώσει τα δελτία των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών. Από την άλλη, η σπουδή της ομοσπονδίας να εκδικάσει έξι υποθέσεις σε βάρος του Άρη, τη στιγμή που υπάρχει προσωρινή διαταγή από το δικαστήριο της Θεσσαλονίκης.

Είναι φανερό ότι τώρα στα πολύ δύσκολα, ο Άρης έχει πολλά περισσότερα εμπόδια μπροστά του, από όσα μπορούσε φανταστεί, μέσα σε ένα νοσηρό ποδοσφαιρικό περιβάλλον, όπου η αδιαφάνεια και η έλλειψη νομιμότητας ξεχειλίζουν. Η πραγματικότητα είναι σκληρή αυτή τη στιγμή και ο Άρης καλείται να αντιδράσει για να σώσει ό,τι σώζεται.

Χθες έγινε πολύωρη σύσκεψη στην ΠΑΕ, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις. Από σήμερα αναμένεται να δρομολογηθεί η νομική “απάντηση” στην ΕΠΟ. Η διοίκηση των κίτρινων σε συνεργασία με τον νομικό Κώστα Παπαδόπουλο αποφάσισε να σταλεί εξώδικος στην ομοσπονδία, όπου θα καταγγέλλεται ανάμεσα στ’ άλλα η εκτός νόμου στάση της ΕΠΟ, ειδικά από τη στιγμή που αγνοεί μια δικαστική απόφαση, όπως αυτή που πέτυχε την Δευτέρα ο Άρης, απόφαση που δεσμεύει και τα διαιτητικά όργανα των αθλητικών ομοσπονδιών.

Στόχος είναι να αποκατασταθεί η νομιμότητα, να εκδοθούν τα δελτία, αλλά και να παγώσει οποιαδήποτε εκτέλεση απόφασης σε βάρος του Άρη, από τη στιγμή που υπάρχει η προσωρινή διαταγή στα χέρια της κίτρινης ΠΑΕ. Mάλιστα, ο Αρης επιφυλάσσεται και για μηνύσεις!

To Top