ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λήγει η διορία του Σούντγκρεν, επαφές με τον μάνατζέρ του ο Άρης για το ενδιαφέρον της ΑΪΚ…

Ολοκληρώνεται σήμερα το μεσημέρι η προθεσμία που είχε δώσει ο Άρης στον Ντάνιελ Σούντγκρεν, ώστε να απολογηθεί γραπτώς για τα όσα ειπώθηκαν δια στόματός του σε πρόσφατη συνέντευξη στην Σουηδία.

Ο 30χρονος αμυντικός αναμένεται σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας να τιμωρηθεί με πρόστιμο, με ειλημμένη την απόφαση από την πλευρά της διοίκησης να αναζητηθεί ο τρόπος ώστε να αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο.

Οι “κιτρινόμαυροι” περιμένουν τα πρώτα αποτελέσματα των επαφών του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή, τον οποίο και είχαν ενημερώσει από την πρώτη μέρα, να βρει τον επόμενο “σταθμό” στην καριέρα του Σουηδού μπακ.

Το ενδιαφέρον της ΑΪΚ Στοκχόλμης είναι υπαρκτό και δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια εξέλιξη, διότι στην Σουηδία μετρούν αντίστροφα για την έναρξη του πρωταθλήματος, η οποία έχει μεταφερθεί για το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου. Επίσης, από επίσημες τοποθετήσεις τους τις τελευταίες μέρες για το συγκεκριμένο ζήτημα δεν διαψεύδουν κάτι, διότι ίσως και να έχουν ανάγκη τον Σούντγκρεν, από αγωνιστικής πλευράς.

Υπενθυμίζουμε πρόσφατες δηλώσεις του Πάτρικ Γίλντεφολκ, ο οποίος είναι βοηθός του προπονητή στην ΑΙΚ: «Το μεγαλύτερο ερωτηματικό για μας είναι ότι το περασμένο καλοκαίρι που έφυγε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν άφησε ένα μεγάλο κενό κι έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά για να το καλύψουμε. Θα δούμε…».

To Top