ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ροζ: Όλα τα οικονομικά δεδομένα και τα “θέλω” του Άρη

Στο επίκεντρο από χθες το όνομα του Λίντσεϊ Ροζ, καθώς πολλά ήταν τα ρεπορτάζ από την Κύπρο που τον θέλουν να βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα του ΑΠΟΕΛ.

Ποια όμως είναι τα δεδομένα για τον 28χρονο αμυντικό;

Αν και έγινε αρκετός… ντόρος, μέχρι στιγμής δεν έχει κατατεθεί καμία επίσημη πρόταση στον Άρη από τον κυπριακό σύλλογο. Η μοναδική που κατατέθηκε προ ημερών ήταν από ομάδα της Σερβίας, η οποία και απορρίφθηκε από τους “κιτρινόμαυρους”, καθώς δεν ξεπερνούσε τις 750.000 ευρώ.

Μάλιστα, υπάρχουν και οι… φωνές, που αμφιβάλλουν αν με τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με τον κορωνοϊό, ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να καλύψει οικονομικά τα “θέλω” του Άρη. Όπως έγινε αντιληπτό και από την πρόταση που αρνήθηκαν οι “κιτρινόμαυροι” από την Σερβία, ο Άρης δεν πρόκειται να συζητήσει για την πώληση των δικαιωμάτων του Γάλλου, εάν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά ο ίδιος.

Διότι συνυπολογίζει πως ένα 25% ανήκει ακόμα στην Λοριάν, άρα ο γαλλικός σύλλογος θα έχει μερίδιο στην πώληση του Ροζ και μάλιστα αξιοπρεπέστατο, ενώ οι “κιτρινόμαυροι” έδωσαν και περίπου 200.000 ευρώ για να αποκτήσουν το περασμένο καλοκαίρι το 75% των δικαιωμάτων του.

Συν τις άλλοις, από την στιγμή που δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης του Ροζ, ο Άρης μπορεί να διαπραγματευτεί με όσα χρήματα θέλει μια επικείμενη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή αυτό το καλοκαίρι και η αλήθεια είναι πως κάποιο ποσό, εξαψήφιο, δεν θα αφήσει τους ιθύνοντές του και τόσο ικανοποιημένους.

Στην μεταγραφή είχε συμμετοχή οικονομική και ο ίδιος ο παίκτης, καθώς έβαλε το χέρι στην τσέπη για να βοηθήσει την κατάσταση και να φορέσει τα “κιτρινόμαυρα”, επομένως ηθικά και μόνο, σημασία θα έχει και η δική του επιθυμία. Προς το παρόν ο Ροζ δεν έχει πάρει θέση, διότι πολύ απλά δεν έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση από τον κυπριακό σύλλογο στον Άρη.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην ιστορία αυτή. Αν ικανοποιηθούν οικονομικά και κρίνουν ότι μπορούν με τα χρήματα αυτά και κερδισμένοι θα βγουν αλλά και θα μπορούν αγωνιστικά να καλύψουν το κενό, τότε θα σκεφτούν όλα τα ενδεχόμενα…

 

To Top