ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Περιμένει τον Άρη ο Ένινγκ, “πάγωσε” κάθε ενδιαφέρον…

Προτεραιότητα στον Άρη έχει δώσει ο Μίχαελ Ένινγκ, παρότι ακόμα το μέλλον του παραμένει στον… αέρα, καθώς η προφορική συμφωνία για ανανέωση, δεν μετουσιώθηκε σε υπογραφές.

Τις τελευταίες μέρες αναπτύχθηκε μία έντονη φημολογία πως δυο ομάδες από την πατρίδα του και συγκεκριμένα από την δεύτερη κατηγορία ενδιαφέρθηκαν για το ενδεχόμενο συνεργασίας μαζί του.

Ο 54χρονος προπονητής αποσκοπεί μελλοντικά στον… επαναπατρισμό, τόσο για οικογενειακούς λόγους όσο και gia επαγγελματικούς, αλλά όχι ακόμα, καθώς η προοπτική του Άρη τον αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο, καθώς αντιμετωπίζει τους “κιτρινόμαυρους” ως ένα μεγάλο προσωπικό “στοίχημα”.

Ο ίδιος επέλεξε να “παγώσει” κάθε ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του, τονίζοντάς προς τους ενδιαφερόμενους πως προτεραιότητα για τον ίδιο την δεδομένη χρονική στιγμή, αποτελεί ο Άρης. Ο Γερμανός δεν θέλει να συζητήσει με καμία ομάδα αν πρώτα δεν ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θα γίνει με την φετινή σεζόν στην Ελλάδα και φυσικά με το δικό μέλλον του στην ομάδα.

Σέβεται απόλυτα τον Άγγελο Χαριστέα που τον έφερε στην Θεσσαλονίκη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη και αν δεν αποφασίσει οριστικά ο Θοδωρής Καρυπίδης για την συνέχιση της συνεργασίας των “κιτρινόμαυρων” με τον Γερμανό κόουτς, δεν πρόκειται να συζητήσει επίσημα με άλλη ομάδα.

To Top